Woensdag 15 juni, bewonersavond Centrumplan Doorwerth

0 Comments

Zoals u weet wordt er hard gewerkt aan het centrumplan voor Doorwerth. Op onze website http://doorwerth.onzegebiedsvisie.nl kunt u met ons meedenken over het plan.

Lees meer...

Zaterdag 6 februari 2016 1e Informatie en meedenk ochtend

0 Comments

Informatie en meedenk ochtenden. Iedere zaterdag in februari en maart zijn van 10:00 uur tot 12:00 uur leden van de kerngroep aanwezig in de Poort van Doorwerth.

Lees meer...

Ontwerpbureau Centrumplan Doorwerth bekend.

0 Comments

In de afgelopen maanden heeft de Kerngroep Centrumplan Doorwerth zich gebogen over de selectie van een stedenbouwkundige/landschapsbureau. Het bureau krijgt de opdracht voor het ontwikkelen van een gebiedsontwikkelingsvisie om te komen tot uiteindelijk een masterplan voor het centrum van Doorwerth. Na een zorgvuldig gevoerde selectieprocedure is LOS stadomland uit Vught als beste bureau geselecteerd. http://www.losstadomland.nl/

Lees meer...

Start ontwerpfase Centrumplan Doorwerth

0 Comments

Doorwerth – De Kerngroep Centrumplan Doorwerth grijpt zaterdag 17 oktober ‘Dag van de Renkumse inwoner’ aan om het startsein te geven voor ontwerpfase van het Centrumplan Doorwerth.

Lees meer...

Volgende fase in het burgerplanvormingstraject centrum Doorwerth

0 Comments

RENKUM (Bron: Hoog en Laag) De gemeenteraad van Renkum heeft gisteren vastgesteld met welke voorwaarden de kerngroep in het ontwerpproces rekening moet houden. Dit betekent dat de kerngroep centrum Doorwerth met de tweede fase, het maken van een stedenbouwkundigplan, van start kan gaan. De opgave voor de kerngroep en de ontwerper van het plan is om ook het draagvlak voor de inhoud van het plan onder de inwoners van Doorwerth hoog te houden. Ook moet de uitwerking van de plannen financieel haalbaar zijn.

Lees meer...

Masterplan Centrumplan Doorwerth

 

 

Vergadering Stichting Platform Doorwerth

Er staan op dit moment geen vergaderdata van Stichting Platform Doorwerth gepland