Start ontwerpfase Centrumplan Doorwerth

0 Comments

 

De Kerngroep is op deze zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur aanwezig in de Poort van Doorwerth om inwoners, ondernemers en andere belangstellenden informatie te verstrekken over het Centrumplan Doorwerth. Om 11:00 uur en 14:00 uur vindt er een presentatie plaats over de stand van zaken en de komende activiteiten.

Besluit
De gemeenteraad van Renkum heeft op woensdag 30 september 2015 groen licht gegeven aan de kerngroep om door te gaan met de ontwerpfase. Het proces van de ontwerpfase bestaat uit 3 delen:
- Structuurontwerp
- Voorlopig stedenbouwkundig-landschap plan
- Definitief ontwerp voor een stedenbouwkundig-landschap plan voor het centrum van Doorwerth.
In de afgelopen maanden is hard gewerkt om zorgvuldige keuze te maken voor een stedenbouwkundig-landschap bureau passend bij Doorwerth. Hieraan wordt momenteel de laatste hand gelegd.

Doe mee en denk mee
Het gekozen bureau zal in nauw overleg met de inwoners en belanghebbende aan de slag gaan om te komen tot een optimaal ontwerp. De kerngroep roept daarom belangstellenden uitdrukkelijk op om de kans aan te grijpen om mee te denken en mee te doen. In verschillende groepen zal nagedacht gaan worden over hoe wij als Doorwerth ons eigen centrum willen zien.
U kunt vrij inlopen op 17 oktober in de Poort van Doorwerth en vragen stellen over dit unieke plan. Ook bestaat er de mogelijkheid u aan te melden voor deelname aan één van de te vormen werkgroepen en voor de kerngroep Centrumplan Doorwerth. Aanmelden kan ook via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , facebook: www.facebook.com/CentrumplanDoorwerth of bij de Huiskamer van hedo.

Doe mee, denk mee of laat u informeren op 17 oktober in de Poort van Doorwerth


About the author


There are no comments to "Start ontwerpfase Centrumplan Doorwerth" yetPlease login and leave a comment

Masterplan Centrumplan Doorwerth

 

 

Vergadering Stichting Platform Doorwerth

Er staan op dit moment geen vergaderdata van Stichting Platform Doorwerth gepland