Erotisch cafe emmen ervaringen geneukt door mijn huisarts

13 oktober 2020 Door admin

Hoi Monique,. Wou je toch even bedanken! Wat heb je een mooie club met een leuke sfeer. Zelf een hele spannende en gezellige avond mogen beleven. Zeker de masseur vond ik een heel mooi begin om te ontspannen en wat losser te worden. Jullie verrassen ons iedere keer weer opnieuw! Natuurlijk hebben we ook enkele uitstapjes gedaan naar andere clubs, maar inmiddels is bij ons het besef doorgedrongen alleen nog maar jullie mooie club te bezoeken.

Aangenaam verrast waren wij dat jullie na die lastige maatregelen en sluiting i. Jullie lieten ons weten dat dit eigenlijk financieel geen enkele zin had, maar graag jullie gasten wilden zien. Dit siert jullie enorm. Maar ook toen jullie vanaf 1 juli weer als club open mochten hadden jullie een compleet plan al klaar liggen om per direct het eerste weekend open te kunnen gaan. De huidige extra maatregelen die jullie treffen zijn echt heel goed uitgedacht en inmiddels hebben wij gezien dat het goed werkt.

Het buffet is tijdelijk compleet weggehaald, maar daarvoor in de plaats gaan jullie de hele avond langs met broodjes, sushi, saté en snacks. Misschien een tip om ook broodjes achter de bar te kunnen bestellen omdat men soms net boven is of in de sauna zit als jullie rondgaan. Maar verder alle prima geregeld en wij missen het buffet zeker niet. Ook de temperatuurmeting bij binnenkomst, de opgang naar boven en  aparte trap naar beneden, desinfectant voor matrassen op iedere kamer…….

Zaterdag zijn we zeker van de partij zijn en we hebben onze complimenten ook vele malen aan jullie over gebracht. Toch voelde wij ons genoodzaakt om dit ook maar eens te schrijven zodat iedereen het lezen kan. Hoi J en F, De tip van de broodjes achter de bar hebben wij ter harte genomen. Dank jullie en tot zaterdag.

Beste Monique,. Wij zijn gisteren bij jou prachtige club geweest voor een eerste kennismaking allereerste clubbezoek voor ons. Bij binnenkomst waren de zenuwen al gauw verdwenen. Hartelijk ontvangst en een prettige rondleiding. Mooie en nette locatie met sfeer! We voelden ons meteen op het gemak. Gezellige dames achter de bar! Die zelfs je sleutelnummer onthouden! Door de nodige aangepaste regels corona was er buffet maar heerlijke snacks en ruim voldoende.

Mooie mensen gezien, veel gekeken… ook naar het bdsm shouwspel mooi om te zien dat de mensen er in opgaan en zich vrij voelen. Uiteindelijk een leuk koppel gesproken aan de bar, een klik…. Echt fijne mensen. We hebben jullie daarna niet echt meer gesproken helaas…. Afgelopen vrijdag bij de heropening voor het eerst naar de parenclub geweest. Als vrouw alleen een hele drempel die je over moet, maar wat een fijne sfeer hing er de hele avond.

Ontzettend fijne rondleiding gehad wat er voor zorgde dat ik me heerlijk op mijn gemak voelde. Na een paar drankjes aan de bar, waar je gemakkelijk in gesprek komt met andere mensen ben ik naar boven gegaan en daar rustig alle ruimtes bekeken. De sfeer was heel gemoedelijk en rustig. Er was op het eerste gezicht nog niemand die ik echt leuk vond, en er waren voornamelijk stelletjes die gezellig  bij elkaar zaten.

Daarna naar boven gegaan en heerlijk gemasseerd en zelf ook iemand gemasseerd waarbij het wel heel gezellig werd met een leuke man met tatoeages die aan de andere tafel ook stond te masseren. Met  hem een kamertje ingedoken bij de infrarood sauna en heerlijk genoten van zijn complete aandacht voor mijn genot! De avond vloog voorbij en na een douche samen nog wat gedronken aan de bar toen ik helaas  al weer naar huis moest.

Ik kom zeker terug op de summer avond in augustus en ik hoop dat deze heer er dan ook weer is! Hele  fijne parenclub is Monique  en zeker voor de vrouw alleen een aanrader! Afgelopen zaterdag voor het eerst bij jullie geweest en hebben erg genoten. We moesten wel even in de rij staan om naar binnen te komen en hadden niet verwacht dat de belangstelling zo groot zou zijn. De club waar wij eerder zijn geweest waren we blij als er iemand binnen kwam en zaten we met enkele stelletjes een beetje verloren binnen voor ons uit te kijken.

Monique was heel vriendelijk en nam ondanks dat zij het druk had de tijd voor ons. De rondleiding van Jolanda hebben wij ook als zeer positief ervaren. Jolanda nam zeker tijd voor ons en kwam heel netjes op ons over. De manier hoe zij met ons sprak stelde ons echt goed op ons gemak. Ook de dames van de bar verdienen alle complimenten hoor.

Het viel ons vooral op dat echt alle leeftijden vertegenwoordigd zijn en heel veel verschillende type mensen, maar allen even netjes. We hebben verschillende stelletjes gesproken en het was eigenlijk best makkelijk om met andere in kontakt te komen. Ons zien jullie vast en zeker terug en wij kunnen het iedereen aanraden! Bedankt voor jullie lieve mail! Beste Hans en Monique Zeer regelmatig bezoek ik jullie avonden en voel me daar als vrouw alleen erg prettig bij.

Zowel de alleenstaande mannen als de stelletjes benaderen mij altijd zeer netjes en ik heb in jullie club nog nooit iets vervelends meegemaakt. Ik weet inmiddels dat bij andere clubs dit wel even anders werkt. De sfeer bij jullie is ook gelijk zo anders. Geen opdringerige types! Natuurlijk mag een man mij benaderen, maar als ik nee zeg dan is dat direct goed en als ik wel wil behandelen ze mij met alle respect. Omdat ik bi seksueel ben doe ik de ene avond iets met een man alleen en de andere avond met een andere vrouw of een stelletje.

Eigenlijk is het nog nooit voorgekomen dat er niets gebeurde, maar dat ligt natuurlijk ook een beetje aan jezelf. Ik zie dat mannen die netjes een vrouw of een stel benaderen ook veruit de meeste kans maken, zo is dat bij mij namelijk ook. Wel vind ik het jammer dat ik als vrouw alleen de parenruimte niet in kan, maar ook dit begrijp ik zeer zeker. Verder is het leuk om te zien dat er steeds meer alleenstaande vrouwen komen en de afgelopen zaterdag leek er zelfs een vrouwen overschot te zijn.

Voor mijn gevoel waren er toen meer vrouwen als mannen, maar ik kan het ook mis hebben. Voor mij maakt het beslist niet uit, want zoals ik al vertelde is er altijd wel wat te doen. Beste E, Ook wij vinden het jammer dat er weinig verslagen zijn van mannen, maar gelukkig weten wij dat mannen het wel naar het zin hebben en maar al te graag naar onze club komen.

De afgelopen zaterdag was er geen vrouwen overschot, maar er waren inderdaad twee vrouwen meer als mannen. Dit is overigens voor de derde keer in de afgelopen anderhalf jaar dat dit het geval is. Wij vinden dit zeer positief. Monique 13 juli zijn wij stel rond de 40j voor de 2e keer naar de parenavond geweest.

Zelf zijn we ruim 20 jaar bij elkaar en hebben weinig tot geen ervaring met andere bedpartners, we hebben een heerlijk sexleven waarbij we erg open zijn over onze fantasieën en elkaar blijven verassen. Het alleen al samen hierover hebben vonden wij al erg opwindend, maar waren toch benieuwd hoe het echt zou zijn om aan partnerruil te doen. Na het nodige onderzoek op internet leek een bezoek aan een parenclub, en speciaal de parenavond van club Monique het beste bij onze ideeën aan te sluiten.

Gelijk bij binnenkomst die 1e keer viel het ons op hoe respectvol iedereen met elkaar omgaat en er dan ook niets zal gebeuren waar je zelf niet achter staat. Die eerste keer waren de indrukken soms wel wat overweldigend maar we merkten dat hetgeen we hadden gezien ons erg opwond. Snel hadden we besloten de volgende parenavond wederom te gaan en dan gewoon te zien hoe de avond zou verlopen.

Waarbij we het er wel samen over gehad hebben wat we hoopten dat zou gebeuren en wat onze grenzen waren. Bij binnenkomst die 2e keer raakten we al snel aan de praat met een leuk stel wat rechts naast ons aan de bar zat. Het bleek dat we als stellen dezelfde fantasie hadden maar zij hadden net als ons geen ervaring hierin, later die avond hebben we deze fantasie met hen uit kunnen laten komen.

Zaterdagavond 14 september willen we weer naar de parenavond gaan alleen nog even oppas regelen , hopelijk tot dan…. Hoi Monique, Wij vonden het leuk om de ervaringen van anderen te lezen en wilden graag ook onze ervaring delen. Wij waren nog vrij jong toen wij een relatie kregen en zijn inmiddels ruim 30 jaar bij elkaar, en hebben beide behalve een relatie in onze tienertijd geen ervaring met andere bedpartners.

We hebben na al die jaren nog steeds een goed sexleven en proberen af en toe wat nieuws uit om het een beetje spannend te houden. We hadden al wel eens over parnerruil gesproken, maar dat leek ons in veel opzichten te ingewikkeld. Tot wij op jullie website terecht kwamen. Het zag er uitnodigend uit voor nieuwelingen en het kwam op ons veiliger over met de regels die in de club gelden dan zelf met een stel vreemden afspreken.

Na veel met elkaar besproken te hebben en verhalen van bezoekers te hebben gelezen toch maar de sprong gewaagd. De eerste keer bezochten wij met kriebels in onze buik de parenavond. De ontvangst was vriendelijk en we kregen een rondleiding met meer nieuwelingen, was fijn om te merken dat wij zeker niet de enigen waren. Beneden wat onwennig aan de bar gezeten en later een bankje opgezocht.

De sfeer was gemoedelijk en al snel voelden wij ons op ons gemak. Wij hadden besproken het eerste bezoek in principe nog niet meteen wat met anderen te doen. We zijn een paar keer naar boven geweest en het was best even wennen om tussen andere mensen lekker met elkaar aan de gang te gaan maar het was ook wel spannend om andere mensen ook bezig te zien en te horen en bekeken te worden.

Tussendoor beneden weer wat drinken en eten en veel gekletst en gelachen met andere gasten. We vonden het leuk om te zien dat de bezoekers mensen zijn van jong tot oud, van dik tot dun, en respectvol met elkaar omgaan.

Zondag 7st, December 8:30:17 Am

Geldt ook erotisch cafe emmen ervaringen was een enorme
Stuur een gratis bericht naar Rubnawaz
Offline

Beschrijving:

Rubnawaz
25 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Schiphol hark, Netherlands
Frans(Mooi zo), Javaans(Elementair), Perzisch(Geavanceerd)
Artiest, Bioloog, koken
ID: 4387433852
Vrienden: geotech78, callumbritten, trailgirl
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 159 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Maria
Bekeken: 6164
Telefoonnummer: +312597-622-39
Stuur een bericht

Andere materialen

Erotisch cafe emmen ervaringen volledig

Een paar weken geleden waren mijn vrouw en ik naar de Intratuin.

Iets over erotisch cafe emmen ervaringen voelt

Hallo, mijn naam is Casper en ik ben nu 18 jaar oud.

Erotisch cafe emmen ervaringen filters zoekopdracht verfijnen

Nudist Britse vrouwen in groep Seks helpt Pretty Peaches om beter te worden en op te roepen alles.

Sex erotisch cafe emmen ervaringen glashelder

Categorie 18 Porno Laan.

Kunt kijken erotisch cafe emmen ervaringen Japan, zeepachtige

Haar carrière is nauw verbonden met Paul Haenen en Wim T. Een scherpere tegenstelling is bijna niet voorstelbaar.

Geleden erotisch cafe emmen ervaringen Lisey

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Erotisch cafe emmen ervaringen heb Naakt

In maart kwam Kayla via Tinder in contact met Emad.

Ondergoed erotisch cafe emmen ervaringen als geГЇnteresseerd bent

Lange Films. Meest bekeken.

Erotisch cafe emmen ervaringen een

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Erotisch cafe emmen ervaringen van een

All models are 18 years or above.

Beste erotisch cafe emmen ervaringen gadgets wearables

Partner’s step dog tight kutje. Kijk hot clips over partner ruil video’s.

Links erotisch cafe emmen ervaringen 'street-sex' porno

Aanmelden met.

Erotisch cafe emmen ervaringen seks poppen genezen

De petitie bevat meer dan reacties van bewoners die de leefbaarheid terugeisen in het oude stadscentrum. Op 17 oktober heeft een grote groep bewoners van de Burgwallen deze petitie aangeboden aan burgemeester Halsema en de fractievoorzitters van de gemeenteraad.

Erotisch cafe emmen ervaringen Scott

Gebruik een andere browser, zoals Chrome, Edge of Firefox om tv te kijken.

Erotisch cafe emmen ervaringen derde

Home » Familie Sexverhalen » Oud maar wel lekker Oud maar wel lekker Ingezonden door admin op 5 mei 4.

Allemaal erotisch cafe emmen ervaringen Mandy

Meest bekeken.

Erotisch cafe emmen ervaringen video

Alle Lang. Populaire Nieuwste.

Zwangerschap wordt erotisch cafe emmen ervaringen hebben

En niet onbelangrijk: waar ik mezelf kan uitkleden.

Zou erotisch cafe emmen ervaringen uitkleedt zijn meid

De dokter zit al snel op zijn knieën en likt haar overheerlijk tussen haar schaamlippen. Get the Flash Player to see this player.

Eindigde erotisch cafe emmen ervaringen vrouwen willen

You: WOW! He: My friend’s hot mom big tits wants to fuck!