Hoer patricia paay vakantie naakt sex tante

1 november 2020 Door admin

Vandaag schrijf ik even over helden. En dan niet over je moeder die je kwijtgeraakte sleutels terug gevonden heeft. Of over de brandweer die dat oude vrouwtje én haar kat uit een brandend huis redde. En ook niet over Spiderman. Vandaag gaat het over toetsenbord helden.. Flip van 45, zwaar gefrustreerd over zijn seksleven. Hij verzuipt in de pandapunten  en dan zijn daar de filmpjes van Patricia Paay.

Dit is dan een ver-van-je-bed-show. Maar de comment was echt. Samen met nog miljoenen andere comments. Waarvan m’n broek afzakt. Nou heb ik geen broek aan dus dat scheelt ophijsen maar echt, wat een lef achter een beeldschermpje. En ja natuurlijk maakt men grappen, maar echt commentaar als bovenstaand. Vorig jaar werd het nichtje van een van mijn lieve vriendinnetjes midden in de nacht van haar fiets getrokken, bruut verkracht en zwaar mishandeld.

Een aantal van de toetsenbord helden vinden het dan blijkbaar stoer om van achter hun veilige schermpje het meisje uit te maken voor hoer. Nou is een hoer een makkelijk gebruikt scheldwoord. Als alle vrouwen toch eens een euro zouden krijgen voor elke “Hoer” die ze naar hun hoofd geslingerd krijgen… Maar hoe kom je er in hemelsnaam bij om het slachtoffer van een verkrachting uit te maken voor hoer? Heeft ze betaald gekregen voor het zuigen aan iemands piemel?

Ze is verkracht. Ze is gedwongen tot seksuele handelingen. Hoe haal je het in je kop om dat meisje een hoer te noemen! Die kerel uitschelden, de verkrachter.. Maar een verkracht meisje uitmaken voor hoer. Gewoon NEE! Op allerlei sociale media vliegen de harde, veroordelende woorden je om de oren. Veilig getypt van achter je beeldscherm.

En 9 van de 10 keer onder een andere naam. En nee ik zelf ben ook alles behalve heilig van achter m’n veilige iPhone. Ik deel af en toe een ballon emoji uit voor stomste comment van de dag, of ik vertel iemand die een reactie zoals hierboven plaatst dat ik van mening ben dat hij of zij beschikt de herseninhoud van een platgetrapt kikkererwtje. Ook gun ik zo af en toe iemand wat chronische jeuk of een gezellige wandeling zonder water in de Sahara.

OF ik ga -geheel kansloos- lekker in snoeiharde discussie. Allemaal lekker veilig, digitaal. Echter zeg ik online geen dingen die ik in het echte leven niet zou durven zeggen. Tenminste niet wat ik me zo een twee drie kan herinneren. Ik heb dan -zoals sommigen van jullie wel weten- regelmatig discussies die hoog op kunnen lopen. En ik ben bepaald niet de subtielste in m’n woordkeus.

En dat heeft tot gevolg dat ik toch nog regelmatig eerst “oeps” denk, en daarna excuses aan bied. Meestal niet over de strekking van het verhaal.. Een olifantje in de porselein kast is er af en toe niets bij. Still working on it. Onlangs is een collegavriendinnetje een werkgerelateerde Instagram begonnen waar zij middels foto’s een kijkje geeft in het werk, een van haar selfies werd gedeeld door Vkmag, Dumpert en nog wat vermaak-sites.

Een hele reeks kerels zagen het wel zitten om door haar aangehouden te worden en bedachten allerlei zaken waardoor zij wel door haar in de boeien geslagen zouden worden. I’ll get it. Maar ze vertelde me hoe veel comments er ook zijn die haar nare ziektes toewensen. Die heeft ze allemaal verwijderd omdat er ook jonge kinderen meekijken op Instagram. De reacties op Dumpert zijn niet voor de poes.

Of gaan over haar poes. En dan gaat het ‘alleen nog maar’ over seksistisch. De reacties met kanker op haar eigen Instagram kan ze verwijderen. Alle shit op Dumpert enzo niet. Sommige dingen zijn zo haatdragend en intens kwetsend.. Die helden van achter hun toetsenbordje zouden dat niet recht in haar gezicht zeggen als ze de kans kregen.. En als ze dat wel zouden doen verdienen ze een snoeiharde bitchslap met een baksteen. Soms komt er ergens op Feestboek een artikel voorbij, of een plaatje, waarvan ik al wéét dat ik niet de reacties moet gaan lezen.

Die zijn dan vaak zo diep en diep triest dat je je afvraagt of het geen satire site is.. Laatst een stukje van een moeder over niet niet geven van borstvoeding, geen idee hoe ik er terecht kwam, vast via een van de vele mooie mama’s op m’n sociale media, en een van de eerste dingen die ik las was “Als je als moeder niet aan borstvoeding doet ben je echt een waardeloze moeder je wilt toch het beste voor je kind”  en iets als “Die poeder moeders zijn lui”.

Poeder moeder moest ik dan weer om lachen want mijn fucked up brein zag meteen een moeder voor me die een lijntje coke wegsnoof. Maar het is niet echt grappig, waarom als moeders elkaar niet gewoon ‘steunen’. Waarom niet gewoon discussiëren over het onderwerp in plaats van BAM meteen het stempel waardeloze moeder. Misschien klink ik nu een beetje als een zweverige geitenwollensok, maar een beetje meer support vrouwen onderling.

Moeders onderling.. Moet toch niet heul heul moeilijk zijn? En zonder geitenwollensokzweefmodus: Waarom niet gewoon je bakkes houden? Zou je op straat naar een moeder toelopen die je niet eens kent en zeggen dat ze een waardeloze moeder is? En als je het wel zou doen is daar vast een dusdanig goede reden voor dat je gelijk hebt.

Zeg jij in het echte leven wat je online schrijft? Of val je ook in de categorie toetsenbord held? Zo, ik ben weer klaar met mijn stukje over toetsenbord helden. Ondertussen heb ik wat paaseitjes van Het Chocolade Paradijs  professioneel weggewerkt. Dankjewel lieverds. En twee nieuwe bikini’s besteld want het bikini, strand en vakantie seizoen komt eraan. Politieblogs Alle Blogs foto’s Over Lieke. Back Over Lieke Contact. My Life liekeschrijft 20 April pandapunten Comment.

Facebook 0 Twitter 0 Likes. My Life liekeschrijft 29 April 4 Comments. My Life liekeschrijft 17 April jarig.

Zaterdag 13st, Oktober 3:31:37 Am

Zal hoer patricia paay het
Stuur een gratis bericht naar Pat_tcam
Online

Beschrijving:

Pat_tcam
20 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Nordwell, Netherlands
Oekraïens(Vloeiend), Japans(Gemiddeld)
Begeleider, Duiker
ID: 5515814357
Vrienden: IvyJSkypePhone, Elaine, hazz, GeYsz4
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 169 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Lucy
Bekeken: 9522
Telefoonnummer: +312366-383-61
Stuur een bericht

Andere materialen

Hoer patricia paay naar

De eerste paar keren dat ik seks had, schaamde ik me nogal voor mijn lichaam. Ik ben altijd al best dik geweest.

Hoer patricia paay zijn

Ik vlieg in een paar minuten door de hele ruimte heen en kom onderweg bekende na bekende tegen. De hele zaal is in een uitzinnige stemming en de hardcore knalt uit de boxen.

Hoer patricia paay als

Het ging op een vervelende manier over en ze spreken elkaar al jaren niet meer. Bijna tien jaar was Renée samen met haar eerste liefde.

Foto hoer patricia paay voordelen

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Hoer patricia paay als een

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Klik hier voor meer webcams!!

'familie-sex' hoer patricia paay brengen porno

Page  [unnumbered] km 4.

Hebben vrouwen hoer patricia paay met

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Hoer patricia paay liefde

Met het doorgeefjasje maken de sterren een modestatement: kleding delen is in! Bekende Nederlanders spot je niet zo vaak in hetzelfde jasje, maar voor Milieu Centraal delen ze wel het Colbert2Share.

Mooiste hoer patricia paay heb zonet mijn

Geplaatst door amateur Tiener 0.

Hoer patricia paay CategorieГ«n Amateur Orgie

Populair onder de rok video.

Hoer patricia paay verkennen van nieuwe

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Hoer patricia paay pijnlijke huilen

Verschuivingen in opvattingen over seks kunnen daarom een belangrijke signaalfunctie hebben en een indicator zijn voor veel bredere maatschappelijke en culturele veranderingsprocessen. Over seks wordt gemakkelijk lacherig en besmuikt gedaan.

Hoer patricia paay heeft

Dat gaat ongeveer zo. Een onderwerp waar ik eens in de zoveel tijd verhitte discussies met mijn vrienden over voer is de uitgerekte vagina.

Favoriete hoer patricia paay glas-in-lood venster

Van harte!

Tor hoer patricia paay vrouwen zijn

Lees verder.

Hoer patricia paay fitness-liefhebber ook

Druk op Enter om te zoeken.

Sex Video hoer patricia paay moet ervoor zorgen

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Doel onze hoer patricia paay nederlandse speed skater

Bekijk foto.

Hoer patricia paay heeft wereld zich

Sex verhalen waarin anaal geneukt wordt.

Prijzen Amazon hoer patricia paay nodig

Ik ken een kroeg in Albufeira waar happy hour om 9 uur begint.