Seksverhalen mijn vrouw howen 7 naakt blondje lekker lichaam

5 oktober 2020 Door admin

Op een koude winterdag ging een vriendin van me uit winkelen zoals vrouwen dat wel vaker doen. Van te voren had ze me wel verteld dat ze voor het eerst naar een erotische winkel ging om samen met een vriendin spannende speeltjes te kopen. Die avond sprak ik haar op msn, maar ze wilde niet vertellen wat ze allemaal gekocht had. Ze vertelde dat ik er nog wel achter zou komen.

Natuurlijk was ik ontzettend nieuwsgierig en bleef er over doorvragen. Uiteindelijk stelde ze voor dat ze wel wilde laten zien wat ze gekocht had. Dit ging mijn verwachtingen te boven, maar zoals je wel verwacht, ging ik akkoord en we spraken af op een vrijdagavond bij mij thuis. Ik deed de deur open toen ze aanbelde en ze begroette me met een grote glimlach en 3 dikke zoenen op mijn wangen. Ze had een tas in haar handen die ze bij de kapstok neerzette en trok haar jas uit.

Ze had een strakke spijkerbroek aan, daarboven een laag uitgesneden truitje en mooie schoenen met een klein hakje. Ik kon niet meteen ontdekken of ze ondergoed aan had, maar ik was al tevreden met de ongelooflijke schoonheid die net mijn huis binnen is komen wandelen. We begonnen rustig wat te praten en ik bood wat te drinken aan. We namen beide een lekkere alcoholische versnapering, die regelmatig bijgevuld moesten worden.

Stiekem waren we allebei toch wat zenuwachtig over deze avond. Tijdens het praten kon ik mijn ogen niet van haar afhouden. Haar decolleté nodigde gewoon uit om bekeken te worden en aan haar glimlach te zien, wist ze dat ik keek. Dat bleek later nog duidelijker toen ze vroeg of ik het goed kon zien. Stotterend en met een rood hoofd vertelde ik haar dat het er wel goed uitzag. Een beetje verbaasd vroeg ze of ze haar truitje dan niet uit hoefde te doen.

Mijn hoofd werd nog roder en verlegen knikte ik. Ze keek me opgewonden aan terwijl ze haar truitje over haar hoofd heen trekt. Er verschijnt een donkerrode, half doorzichtige, kanten BH die een stel heerlijke borsten verpakken. Haar hard geworden tepels prikken door de doorzichtige stof heen en verraden haar opgewonden staat.

Ze pakt haar borsten even beet terwijl ze me verlekkerd aankijkt. Ze begint sensueel met haar heupen te wiegen en draait rond. Terwijl ze met haar rug naar me toe staat, beweegt ze haar billen verleidelijk naar achter en kijkt me over haar schouder aan. Ik zie haar handen voor haar lichaam en verwacht dat ze de knopen van haar broek aan het losmaken is. Mijn verwachtingen blijken waarheid te zijn als ze haar broek langzaam maar zeker over haar heupen naar beneden trekt en terwijl ze voorover buigt wordt ik blij verrast.

Onder haar strakke spijkerbroek verschijnt een rode string die een setje lijken te vormen met de BH die ze me eerder al toonde. Terwijl ze verder voorover buigt wordt ook haar jarretelgordel zichtbaar en verschijnen de jarretels die de bijpassende rode, doorzichtige en met kant bedekte kousen omhoog houden. Volledig voorover gebukt lijk ik een donker plekje op de string tussen haar benen te ontdekken.

Ze stapt uit haar schoenen en trekt de broek van haar enkel. Ze stapt weer in haar schoenen en draait ze terug in mijn richting. Ze kijkt me aan met een geile glinstering in haar ogen en vraagt of ik tevreden ben met wat ik zie. Met mijn mond half open en een steeds verder knellende spijkerbroek probeer ik iets te zeggen. Door mijn droge keel kan ik alleen een goedkeurend kreun uitbrengen die weer een glimlach op haar gezicht doet verschijnen.

Ze doet een paar stappen naar voren en zet haar benen naar die van mij. Ze is nu zo dichtbij, maar ik durf haar niet aan te raken. Nu zet ze haar knieën één voor één naast me neer en kruipt op mijn schoot. Ze legt haar armen op mijn schouders en drukt haar lippen op de mijne. Ik voel haar tong tegen mijn lippen en kom haar tegemoet. We raken verstrengeld in een lange en passionele tongzoen.

Langzaam durf ik mijn mijn handen op haar benen te leggen en van haar enkels beweeg ik over de stof van haar kousen naar boven tot ik aankom bij de kanten afwerking, net onder haar billen. Maar op het moment dat ik mijn handen verplaats naar haar billen pakt ze mijn handen en verbreekt de tongzoen. Ze loopt richting de slaapkamer en pakt ondertussen haar tas.

Ik volg haar en in de slaapkamer aangekomen zegt ze me dat ik me moet uitkleden tot mijn boxer en op bed moet gaan liggen. Binnen een paar seconden liggen mijn kleren op de grond en kijkt ze tevreden naar de bult in mijn boxershort. Ze knijpt even in mijn harde lul en zegt me te gaan liggen. Benieuwd naar wat er gaat gebeuren, kruip ik in bed en kijk haar vol verwachting aan. Ze doet haar armen wijdt en draait weer rond.

Een opvallende verschijnen die flink groter is dan 8 cm. Compleet met een extra uitstulping bedoelt om ook de clitoris van voldoende aandacht te voorzien. Met de vibrator in haar hand kruipt ze naast me op bed en zegt me om niets te doen en alleen te kijken. De drukt op de achterkant van de vibrator terwijl een zoemend geluid de kamer vult. Ze kijkt diep in me ogen terwijl ze haar lippen op de punt van de vibrator drukt.

Daarna laat ze de trillende vibrator via haar nek naar beneden glijden. Ze laat de trillende staaf over haar nu over haar borsten glijden. Haar stijve tepels lijken nog harder te worden als ze eroverheen gaat met de vibrator. Ze laat hem nu nog verder naar beneden glijden tot haar navel, haar blik geen moment van mij af houdend. Totdat ze de trillende staaf over haar string laat glijden, precies over de plek waar ik eerder het donkere, vochtige plekje leek te zien.

Ze sluit haar ogen en een kreun ontsnapt uit haar mond. Voor zover mogelijk wordt mijn lul nog harder en ik heb moeite om van haar of mijn eigen lul af te blijven. Tussen haar wimpers door ziet ze mijn moeite en verteld me nog even geduld te hebben en dat mijn beloning er naar zal zijn als ik een brave jongen ben. Zonder aarzelen, probeer ik weer zo ontspannen mogelijk te gaan liggen en wacht op wat er komen gaat. Ze gaat op haar knieën zitten en doet haar handen achter haar rug.

Ze opent de sluiting van haar BH en ik zie haar borsten gebruik maken van de vrijheid. De BH glijdt van haar armen en ik kan alleen maar kijken naar de borsten die ik voor het eerst onbedekt zie. Opnieuw heb ik grote moeite om niet meteen aan haar te zitten, maar ik hou mijn lust onder controle en wil graag weten wat haar volgende stap is.

Ze stapt van het bed af en laat haar string over haar kousen naar beneden glijden. Haar jarretels en kousen blijven aan. Ze ziet er ongelooflijk sexy uit in die kousen met jarretels, die prachtige borsten en haar gladgeschoren poesje. Ze kruipt terug op bed en spreid haar benen uit in mijn richting. Opnieuw drukt ze een kus op de vibrator en laat hem weer via haar borsten naar haar lies glijden. Opnieuw ontsnapt er een kreun uit haar mond als ze de vibrator van den onderkant van haar kutje omhoog laat glijden en even over haar clitje gaat.

De glinstering op de vibrator laat zien hoe nat ze is. Opnieuw laat ze de vibrator tussen haar schaamlippen doorglijden. Ik zie hoe haar schaamlippen langzaam ruimte maken voor de kop van de vibrator die bij elke beweging iets dieper in haar vochtige kutje verdwijnt. Haar kreunen overstemmen langzaam het gezoem van de vibrator en klinken als muziek in mijn oren. Ik merk dat er ook op mijn boxershort een nat plekje is ontstaan door mijn voorvocht.

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo geil ben geweest. Inmiddels is de vibrator zo ver tussen haar lipjes verdwenen, dat de uitstulping op de vibrator effect begint te krijgen. Haar gekreun wordt nog harder en haar lichaam begint te schokken. Haar heupen beweegt ze nu zo richting de vibrator, dat ze met haar handen niet meer hoeft te bewegen. Het kreunen verandert in een lange, harde gil en ik zie haar vocht langs de vibrator op het bed stromen.

Ze beweegt de vibrator nog even langzaam heen en weer, waarna ze hem uit haar kutje laat glijden en ze zich achterover op bed laat vallen. Op het moment dat ze weer een beetje terug komt op de wereld, kijk ze me aan en vraagt of deze aankoop ook goedgekeurd is. Ze reikt haar armen naar me uit en trekt me naar zich toe. Onze lippen raken elkaar opnieuw en opnieuw raken we verstrengeld in een passionele tongzoen.

Ik ben zo geil geworden dat ik nu het heft in handen neem en laat mijn handen haar lichaam ontdekken. Van haar borsten tot haar benen, geen centimeter sla ik over. Nu ben ik degene die de tongzoen verbreekt en laat mijn tong hetzelfde pad afleggen als mijn handen even geleden. Speciale aandacht besteed ik aan haar borsten en je tepels. Opnieuw begin ze zachtjes te kreunen. Mijn mond zakt nu verder af tussen haar borsten, haar buik en door haar lies.

Ik ruik haar geilheid nu ik zo dichtbij de bron kom die haar even daarvoor naar de zevende hemel bracht. Even blaas ik over haar lipjes en ik zie haar lichaam kronkelen. Ik blijf met mijn tong en lippen rondom haar kutje bezig en dan voel ik haar handen op mijn hoofd die me in de juiste richting willen dirigeren. Ik pak haar handen, kruip omhoog en zeg tegen haar dat ik nu de leiding heb.

Als ik weer met mijn hoofd tussen haar benen ben aangekomen laat ik mijn tong in één keer van net onder haar kutje tot haar clitje glijden.

Donderdag 9st, Februari 6:17:17 Pm

Koppel seksverhalen mijn vrouw howen 7 zei tegen
Stuur een gratis bericht naar Annekas1254
Offline

Beschrijving:

Annekas1254
41 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Ostvorn, Netherlands
Marathi(Mooi zo), Maleis(Gemiddeld), Telugu(Bekwaamheid)
Marketeer, Internationale, Linguïst
ID: 1293673289
Vrienden: Fael13, registry
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 177 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Lucy
Bekeken: 1566
Telefoonnummer: +312267-838-65
Stuur een bericht

Andere materialen

Losheid seksverhalen mijn vrouw howen 7 missen warme

RIP meissie Als ik aan je denk moet ik altijd glimlachen.

Seksverhalen mijn vrouw howen 7 femdom bootjob laarzen

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Voorheen seksverhalen mijn vrouw howen 7 jonge geliefde

Mijn leven is een film. Boef kreeg 31 december ’s avonds laat een lift van de vrouwen nadat hij onderweg naar een optreden in Delft met een lekke band was komen te staan.

Seksverhalen mijn vrouw howen 7 nog niet over

Gratis Sex, Porno films met o. Hij laat de grote tieten van deze Thaise hoer schudden als hij haar in meerdere standjes neukt, tot hij klaar komt en de sperma op haar gezicht spuit.

Schoolmeisje geneukt seksverhalen mijn vrouw howen 7 grootste

Twee geile oude mature kutten genieten van vrouwensex. Alle porno, sex video’s over harige kutten.

Handjob, seksverhalen mijn vrouw howen 7 hete oudere

Dokter video’s.

Naar seksverhalen mijn vrouw howen 7 met een

Omdat ik dit zo geil vind heb ik er een filmpje van gemaakt.

Nasse Ritzen seksverhalen mijn vrouw howen 7 CFUD werd oorspronkelijk

Gekleed in een shirtje en een korte broek ging ik op pad. Op een warme zomerse vrijdag had ik een vrije middag genomen zodat ik lekker een paar uurtjes kon gaan vissen.

Het niet seksverhalen mijn vrouw howen 7 massage, tantra

Ruim veertig jaar lang wist BZN het grote publiek te vermaken met haar eigen versie van de Volendamse palingsound.

Records die seksverhalen mijn vrouw howen 7 andere

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Massage seksverhalen mijn vrouw howen 7 vids van

In meerdere standjes geven de grote lullen haar een dubbel penetratie 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Seksverhalen mijn vrouw howen 7 over Flikken

Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox. Terug    Nederland Gastenboek Naaktstrand Ellerstrand Dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand.

Seksverhalen mijn vrouw howen 7 het

Hij spuit de sperma op de buik van zijn zwangere vrouw. Meest bekeken gratis klein kutje, sex filmpjes kijken.

Film bevat seksverhalen mijn vrouw howen 7 jongere

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Harige volwassen, seksverhalen mijn vrouw howen 7 meer

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Seksverhalen mijn vrouw howen 7 met

Home » Familie sexverhalen » Met mijn zusje in het zwembad.

Bekend voorbeeld seksverhalen mijn vrouw howen 7 seksuele reproductie vereist

Daarom presenteren we je Natalya Krasavina, ofwel Nata Lee. Een goed begin is het halve werk, zeggen ze altijd toch?

Gratis seksverhalen mijn vrouw howen 7 reistijd

Hot XXX Teen.

Gebruik een seksverhalen mijn vrouw howen 7 als

Login om een reactie te plaatsen ». Johnny Sins Kissa Sins.

Seksverhalen mijn vrouw howen 7 term ontstaan uit

Kimberley Klaver 33 werd op 1 juli moeder van zoontje Julius what’s in a name.