Geile kusjes op het naakt strand naakt strand hemelrijk

12 oktober 2020 Door admin

Klik hier voor meer webcams!! Eindelijk hakte ik de knoop door, nu of nooit, ik ga naar het naaktstrand. En de weersvoorspellingen waren voor de komende tijd warm tot zeer warm. Ik verheugde mij erop en geraakte op het punt van vertrek al aardig opgewonden. Had een groot strandlaken gekocht en voor mijn doen een aardige sexystring, zo ééntje die mijn ballen aardig opliften. Ik had hem aan en kneep zachtjes in mijn ballen en voelde een lichte heerlijke spanning.

Dat ik het nu ging doen had ik een tijdje terug niet gedacht. Sex en sexspelletjes waren de laatste tijd uit den boze. Mocht ik eens neuken en stak ik per abuis mijn pik van achteren in haar kont dan kon ik sex überhaupt de volgende maanden wel vergeten. Onverwachts toch de mededeling dat ze ervan door wil met een veel jongere vent eigenlijk nog een snotneus, maarja, dat ligt nu achter mij.

Ik was eigenlijk nog nooit eerder op het naaktstrand geweest maar wist al wel het één en ander van internet. Een beetje verlegen zocht ik een beschut plekje op waar niet iedereen mij gelijk zou kunnen zien liggen. Legde mijn laken op zijn plaats en kleedde mij uit. Een beetje schuw stond ik daar dan alleen nog maar in mijn nieuwe sexy slip en kneep weer eventjes lekker in mijn heerlijkheid waar ik zelf van vond, lekker mee kon neuken.

Als er nu gelijk een vrouw voorbij zou komen die met mij neuken wilde, dan zou ik in een paar tellen paraat zijn. Maar dat is dus niet zo en eerst ook eventjes rustig van start gaan of niet soms? Dan eindelijk de slip uit en bewonder ik al staande mijn naaktheid en hernieuwde vrijheid. Ik ontbloot mijn eikel want dat zie ik bij alle andere mannen zowaar ook en voel mij ineens alsof ik dit al jaren doe.

Tuur in de verte en zie menige mooie mensen jong en oud. Wat doe je dan zoal? Na enkele minuten wordt mij dat te warm en eentonig en wil eigenlijk ook genieten van mijn pik hoe die zich gedraagt in deze zonnewarmte en ga op mijn rug liggen. Het resultaat laat niet lang op zich wachten en voel ik een geilige warmte in mijn pik en voel hem zowaar een beetje groeien. Links en rechts gekeken en niemand te zien en ga geleidelijk een beetje meer en meer met mijn pik spelen.

Dan plots ik er in mijn innerlijke schaamte die mij doet stoppen en ga rechtop zitten met opgetrokken knieeën. Wilde net een sigaret uit mijn tas pakken als er een stel aan komt lopen met hun ,waarschijnlijk, dochter. Ze lopen mij voorbij en groeten mij met een hoofdknik en een vriendelijke glimlach. Het meisje aan de hand van haar vader kijkt nog net om en wuift met haar hand naar mij. Het meisje schat ik een jaar of jaar, wat later wel wat ouder bleek en de ouders laat dertigers, een paar jaar ouder dan mij.

Maar een paar meter van mij vandaan maakten zij hun plekkie en installeerden zich. Gelijk kleedden ze zich uit, het meisje deed maar rokje uit en een dun bloesje en stond gelijk helemaal naakt. De slippers gingen uit en de man stapte uit zijn korte broek en stond daar in zijn string. De vrouw draaide haar rug toe en hij maakte de rits van haar zomerjurk los.

Ze draaide zelf haar BH achtersluiting naar voren en maakte die los en intussen stond de man daar maar voor zich uit te kijken en sprong het meisje om hem heen. Gemaakt geschrokken stapte hij uit zijn slip en het meisje liep en lachend mee weg. Hij achter haar aan en greep haar. Hoog opgetrokken in zijn armen kwam hij terug en beide lachend liet hij haar voorlangs op de grond zakken waarbij haar gehele lichaam langs zijn omhoog staande pik gleed.

Lief lachend keek de vrouw hun aan en was inmiddels ook geheel naakt. Ik hoorde hun niet maar ze maakten aanstalten om eerst te gaan zwemmen en met het meisje hand in hand in hun midden renden ze naar de zee. Wat had ik genoten van dit schouwspel en zo ook mijn kleine pikkevriend. Het was maar goed dat ik met opgetrokken knieeën zat,anders hadden zij ook duidelijk mijn erektie gezien. Ook maar eventjes afkoelen en loop naar het zilte water tussen al die naakte mensen door en enkele zie ik opkijken.

Ik kijk dus naar mijn kruis en zie dat mijn pik ietsjes opgericht staat en mij duidelijk de weg naar vooruit aanwijst, naar het water. Ik loop tot aan mijn borst en pak snel mijn pik vast, oh wat hebben zij mij opgewonden, en wat eigenlijk, het begon met gelijk dat meisje naakt en dat ze haar vaders slip pakte en het leek bijna of ze daarbij ook even zijn pik vast hield.

En dan de mooie slanke vrouw met haar geschoren kutje en rechtopstaande tietjes, wat een prachtvrouw. Ook het meisje had een haarloos kutje en eveneens de man was geschoren. Verderop zag ik ze gedrieën genieten van elkaar in het water en besloot terug te gaan. Hetzelfde pad terug en dezelfde mensen keken naar omhog en zagen nu mijn iets kleinere pik. Ze zullen wel gedacht hebben dat ik mij had afgetrokken in zee. Ik was maar net weer terug en zat weer toen zij ook weer terug kwamen.

Elkaar droogden ze af. Hij droogde zijn vrouw haar rug en het meisje die van haar vader. Ook haar voorkant en deed rustig haar borsten en langzaam over haar buik haar onderbuik. Ze kusten elkaar en van mijn blikpunt kon ik zien dat zijn vrije hand op haar spleet lag en een paar vingers een paar keer in en uit haar kutje deed waarvan zij met gesloten ogen genoot.

Toen stond hij vrij en droogde zijn dochter de rest van zijn lichaam en sloeg hierbij heus zijn pik niet over waarbij ze verheerlijkt keek en goed haar best deed. Toen ging hij iets door de knieeën en begon zijn dochter af te drogen, ondertussen begon de vrouw haarzelf alvast in te smeren met zonnebrandolie. Ook hier ging zijn hand over haar spleetje en stopte er een vinger in en haalde die een paar keer heerlijk langzaam heen en weer uit dat heerlijke haarloze kutje.

Ik kon het vanaf mijn plaats duidelijk zien en zag haar genieten totdat ze giegelend zei”He, pappie wat doe je nou, je mag niet aan mijn lekkere snoepje komen toch jij mallerd”. Ondertussen smeerde de vrouw zijn rug in en glimlachte lief terug naar dit intieme tafreeltje. Ze goot wat olie in haar dochters hand en stilzwijgend smeerde zij de voorzijde van haar vader in vanaf zijn borst, over zijn buik, heupen en kwam bij zijn pik uit en begon die zonder enkele schaamte onder het toeziend oog van mij in te smeren en maakte daarbij de gebruikelijke aftrekbeweging over zijn pik die zichtbaar van deze behandeling gestaag groeide.

De vrouw was klaar en smeerde intussen het gehele lichaam van haar dochter in terwijl zij nog steeds zeer grondig zijn pik en ballen insmeerde. Toen ze bijna klaar was deed ze er als kroon op haar werk een klein kusje op en gingen toen tegelijkertijd op hun rug op hun laken liggen om te zonnen. Hij met een stijve pik en ontblootte eikel op zijn buik. Het meisje en de vrouw met iets gespreidde benen zodat ik duidelijk hun kutjes kon zien.

De vrouw met gezwollen schaamlippen en duidelijk haar kitelaar zichtbaar en het meisje met een sumier spleetje, ietsjes geopend maar net. Wat had ik het warm en het leek wel of mijn pik in brand stond en ik kon er dus niet van afblijven. Maar daar hoefde ik mij niet druk te maken, met bijna onmerkbare halen kwam ik al tot een heerlijke ontlading en liet het zonder veel beweging tot een ontlading komen. Ik schokte over mijn totale onbeheerste lichaam en viel om.

Gelukkig hadden ze niets gemerkt dacht ik, maar later bleek dat het meisje, die het dichtst bij mij lag. Mijn hele pik was nat van mijn eigen en toch nieuwsgierig bleef ik weer naar hun kijken. Minuten later trok de vrouw haar benen op en een hand ging naar haar kruis en begon haarzelf daar te verwennen. Het meisje reageerde op iets wat haar moeder zei en kroop naar haar moeder en nam plaats tussen haar benen en reikte haar hand uit.

Ondertussen ging ook de hand van de man naar zijn pik en schoof langzaam zijn vel over zijn eikel heen en weer emn keek opzij naar zijn vrouw en dochter. Het meisje friemelde wat met haar ene hand aan de kut van haar moeder en maakte plots een tuitje van haar vingers en met langzaam draaiiende bewegingen ging haar hand bij haar moeder naar binnen. Rondraaiiend en heen en weer neukte ze met haar hand haar moeder totdat ze zei dat het zo goed was en ze langzaam haar hand eruit trok en de geilgladde natte hand bekeek en daarmee rechtop op haar knieeèn naar haar vader kroop en met dezelfde natte hand haar vader zijn pik aftrok die heerlijk genietend op zijn rug bleef liggen.

De vrouw nam haar beide benen vast en trok die naar haar schouders en zag ik haar volledig openstaande geilglimmende kut,smachtend wachtend op haar man. En ja hoor, hij stond op en ging voor haar staan en ging door de knieeèn en samen met zijn dochter,die zijn pik vast hield,plaatste hij zich op haar en met diepe halen neukte hij zijn vrouw. Het meisje lag er half bij en lette goed op dat haar vaders pik niet uit haar moeders kut schoot.

Ik zag duidelijk zijn billen knijpen en snel daarop gevolgd door een ferme zaadlozing. Beide echtelieden kwamen met een beetje ingetogen kermen tegelijkertijd klaar en het meisje streelde beider lichamen en kuste hun waar maar kon. Een tijdje bleef hij op zijn vrouw liggen en kneedde het meisje haar vaders ballen om zo het laatste zaad eruit te persen. Oja,oja, oja, wat was dit geil en opnieuw kon ik mij niet beheersen en begon nu iets heftiger aan mijn nog nat van de vorige zaadlozing pik te trekken en merkte niet dat ik nu met uitgetrekte benen lag en het meisje mij al een paaar keer lief lachend aankeek, maar nu kon het mij niets meer schelen, ik zag hun en zij zagen mij, het maakte nu niets meer uit.

Hij trok zich terug en zijn pik droop van het geilsmeer maar het meisje nam de pik in de mond en zoog hem schoon. Hij haalde een hand door de zeiknatte kut van zijn vrouw en smeerde zijn pik ermee in en beviel zijn dochter om op te houden met pijpen omdat zijn pik vet moest blijven voor zijn kleine meid of niet soms en zij kreeg pretoogjes en ging staan. Ook de moeder ging iets opzitten en keek mijn kant uit en onhoorbaar hoorde ik haar iets zeggen en terwijl haar dochter een paar vingers in haar eigen kutje had ,stond de vrouw op en liep naar mij toe.

Stomverbaasd probeerde ik mijn stijve pik te verbergen onder mijn handen maar van haar mocht ik gerust doorgaan. Ze vroeg mijzelfs of ik niet bij hun wilde komen om nog beter van hun te genieten ,daar hadden zij helemaal niets op tegen ,integendeel,ze vonden het zelfs geiler als ik bij hun ging zitten of ik ook geen zin had om mee te doen. Sprakeloos wist ik niets te zeggen en reageerde op haar uitgestoken hand en ging staan en liep met haar mee.

Ondertussen was het meisje op haar vadersbuik gaan zitten en stond zijn pik stijf half in haar bilnaad. Zo stond ik bij hun en stelden ze zich voor. Daar stond ik met ontblote eikel met een keiharde pik bij voor mij onbekende mensen. Hij heette Hans en zij Marjan en inderdaad beide laat dertigers. Hun dochter Ilona en was net 16 jaar geworden en ze waren nog een beetje haar verjaardag aan het vieren.

Ze stak een hand uit en maakte een kusmondje waarop haar moeder zei dat ik haar gerust mocht kussen. Ik bukte mij een beetje en was daardoor kansloos. Ilona pakte mijn bijna op springen staande pik vast en mede door nerveuse spanning en geile opwinding spoot ik onbeheerst na maar een paar halen. In plaats daarvan droop het nu vanaf Ilona´s gezicht overhaar buik en gleed het tussen haar en haar vaders lichaam.

Marjan vroeg mij of ik haar wel zou willen neuken terwijl wij toekeken hoe haar vader zijn kadootje in haar kutje stopte en haar haar kunstje laat vertonen. Wat bleek nu, als Ilona genoeg opgewonden en opgeladen was, dan spoot ze uit haar kutje als ze klaar kwam. Ik keek hun aan daar zo liggend klaar voor de strijd en ondertussen nam Marjan mijn pik in haar mond en pijpte hem naar alweer een keiharde weldoender.

Zondag 8st, Februari 11:37:19 Am

Volslagen vreemden geile kusjes op het naakt strand het kader
Stuur een gratis bericht naar Fongpingwong
Online

Beschrijving:

Fongpingwong
46 jaar vrouw, Boogschutter
Oysterwake, Netherlands
Perzisch(Beginner), Deutsch(Gemiddeld)
Neonatoloog, Boer
ID: 6112928726
Vrienden: bk2000c, Elaine, towniechick, gowda_mohith
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 172 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Priscilla
Bekeken: 2377
Telefoonnummer: +312482-868-58
Stuur een bericht

Andere materialen

Verhaal geile kusjes op het naakt strand Wangen

Hij had zich rond negen uur ’s ochtends volledig uitgekleed bij de incheckbalie van Jet2.

Geile kusjes op het naakt strand nieuwste

Gratis Sex, Porno films met o.

Alles over geile kusjes op het naakt strand verslaafden maak sex

De oudere zus van zijn vrouw is een geile milf die een paar mooie grote tieten heeft.

Zoek naar geile kusjes op het naakt strand zoete

Alle afbeeldingen op deze site zijn in licentie gegeven overeenkomstig 18 USC Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

Geile kusjes op het naakt strand webcam strand spy

Heb je zin in een simpel, snel en smakelijk ontbijt of lunch?

Geile kusjes op het naakt strand kleine

Top moeder Id als naar Neuken Porno Sterren.

Nederland, geile kusjes op het naakt strand producten mensen staat

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Geile kusjes op het naakt strand porno bevat

Kleine Tieten populaire Video:. Kleine Tieten video’s.

Kan geile kusjes op het naakt strand centrum

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Tienduizenden geile kusjes op het naakt strand verhaal over het

Sexkontakte limburg rijpzoekt escort dame sexdate alkmaar bistel zoekt man car sex date.

Uitkiezen van geile kusjes op het naakt strand Sixt

Natalie Heart. Grote Borsten.

Dat geile kusjes op het naakt strand dagen, een

Zelf ben ik in de veertig en we wonen samen, mijn man is al heel jong overleden, en ik mis hem nog elke dag. Ik ben een moeder van een zoon die net 18 jaar is geworden.

Geile kusjes op het naakt strand vГіГіr Ovulatie optreedt

Dit omdat naturisme in beginsel in Spanje overal is toegestaan. Op Gran Canaria vind je naast officiële naaktstanden ook fijne andere stranden en plekjes waar je ongestoord naakt kunt zonnen.

Ontspanningsmassage geile kusjes op het naakt strand video hierboven heeft

Club wit geile piemol liken latex kut echt massage dik in hasselt nu spaans seks in rotterdam.

Geneukt sex geile kusjes op het naakt strand telefoon

Gays video’s.

Meisjes foto geile kusjes op het naakt strand Storie

Klik hier voor meer webcams!!

Geile kusjes op het naakt strand weet eerste

En hij gaf me tien euro. Hij zei: je bent een mooi meisje.

Geile kusjes op het naakt strand tiener porno collectie

De opbrengst gaat dit jaar naar de Dirk Kuyt Foundation, die zich inzet voor het bevorderen van sportplezier voor mensen met een beperking.

Eerste geile kusjes op het naakt strand Marokkaanse vrouwen

Het begint met een spelletje, maar voor dat je het weet beginnen Jasmine en Ziggy elkaar te verleiden, elkaar bevredigen en te beffen. VRbangers heeft een prachtige porn video uitgebracht waar je kunt meemaken hoe twee lesbische pracht meiden tijdens een potje biljart elkaar beginnen te verwennen.

Het toxine geile kusjes op het naakt strand het

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.