Huisarts is geil en wil neuken mijn geile dochter wil dat ik haar neuk com

25 juli 2020 Door admin


Zondag 9st, Mei 7:44:23 Pm

Huisarts is geil en wil neuken porno
Stuur een gratis bericht naar Nihat16450
Online
Nihat16450
37 jaar vrouw, Leeuw
Wallenhove, Netherlands
Italiaans(Beginner), Spaans(Beginner), Frans(Basic)
Criticus, Zanger
ID: 6465346899
Vrienden: ArchasBoldy, Scrub206
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 187 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Marie
Bekeken: 7356
Telefoon: +312745-895-37
Stuur een bericht

Beschrijving:

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt bij onze huisarts, was ik afgelopen week als laatste in de wachtkamer, toen dokter V mij kwam halen. Zijn secretaresse was even hiervoor al naar huis gegaan toen ik gezeten aan zijn bureau mijn klacht vertelde. Ik had de laatste tijd bijna dagelijks een behoorlijke vaginale afscheiding, wat ik nooit eerder zo had gehad.

Zelf kon ik het ook niet verklaren waardoor dit kwam, sinds mijn scheiding in maart had ik geen samenleving meer met een man gehad vertelde ik de dokter. Na nog wat vragen moest ik mijn onderlichaam maar even ontblote in het kleine kleedkamertje en plaatsnemen voor een onderzoekje op de onderzoeksbank in de praktijkruimte. Ik hoefde alleen daarvoor mijn slipje maar uit te doen, ik had een rokje aan dus lag snel op de bank met mijn benen wijdgeopend in de stijgbeugels voor de dokter.

Na wat aftasten bij mijn vagina nam hij een uitstrijkje en zei mij nog even binnenwaarts te willen onderzoeken. Ik voelde natuurlijk zijn vinger, in rubberen handschoen bij mij naar binnen gaan, best wel weer even lekker dacht ik bij mezelf toen hij met zijn vinger beroepsmatig klinisch langs de binnen kanten in mijn kutje ging. Best wel gek, dat ik het als opwindend beschouwde en het ook zo aanvoelde, het is mijn huisarts, een man van midden vijftig, die natuurlijk nergens anders op uit was, dan mij beroepsmatig te onderzoeken!

Ik probeerde daarna even aan wat anders te denken, aan mijn ex waar ik nu op voet van oorlog mee ben, die klootzak kon niet met zijn poten van de jonge meiden op zijn kantoor afblijven, en toen ik daar achterkwam heb ik onmiddellijk onze scheiding aangevraagd. Maar al snel was ik weer terug bij het onderzoek toen ik toch echt even een schok door mijn onderlichaam kreeg omdat de dokter mijn clitoris aanraakte, hé doet hij dit nou expres of per ongeluk vroeg ik mij gelijk af?

Dat werkt allemaal prima Jolanda glimlachte hij ” toen nog wat afstandelijk”, maar toen ik daarop reageerde door te zeggen dat het aanvoelde alsof ik nu weer lag te vloeien op de bank, zei hij, ja dat doe je ook op dit moment, maar dat kan ook wel komen omdat ik je binnenwaarts even heb onderzocht! O ja, u maakt het mooi schoot ik ervan in de lach, dan zou u verklaring zijn dat ik nu geen afscheiding vloeit, maar ander vocht?

Dat zou zo maar kunnen zei hij. Dit antwoord verwacht je niet van een arts, bovendien de man zal in zijn lange carrière duizenden vrouwen op zijn onderzoektafel hebben gehad, en dus echt niet meer opgewonden raken bij het zien van een beetje vocht! Ik had mij die ochtend wel geschoren, maar ik denk dat de meeste vrouwen tegenwoordig wel een kale muts hebben. Wat dat betreft zag hij bij mij niets nieuws. Het werd nog gekker toen hij weer met zijn rubberen vinger over mijn inmiddels wel opgezwollen clitoris, begon te strelen.

Ik schokte er van met mijn onderlichaam en kon een zucht niet onderdrukken, dat is gevoelig hé Jolanda lachte hij weer,ik zag dat hij ineens met andere ogen naar mij keek. Wat bezielt die man dacht ik bij mezelf, toen hij nog een keer met zijn vinger mijn kutje inging en daarbij weer over mijn clitoris streelde? Dokter, ik krijg het er warm van, lachte ik toen echt wel nerveus, en opgewonden. Ik moet nog even wat aanvullend onderzoek bij je doen, je moet nog even blijven liggen Jolanda zei hij en liep bij mij vandaan.

Na deze korte onderbreking ging hij weer tussen mijn benen zitten en bracht een koude zwanenbek bij mij in, ik begon gelijk te rillen van dat koude ding. De dokter bracht daarmee mijn kutje nog verder onder spanning, volgens mij zat hij op dat moment in een nat, echo – put je te kijken, althans zo voelde het aan, hier werd ik echt heel onrustig van. Waarom moet dit? Is dit wel echt nodig om met dat ding in mijn kutje, mijn klacht te onderzoeken?

Ik vroeg het mij af, maar durfde het niet aan de dokter te vragen, ik liet het maar over mij heen komen. Jaren geleden had ik weleens een dergelijk onderzoek gehad in het ziekenhuis bij een gynaecoloog toen ik zwanger wilde worden en dit niet lukte, achteraf ben ik blij nu ik gescheiden ben, dat ik nooit van mijn ex zwanger ben geworden. Ik ben een maand geleden 29 jaar geworden, dus het kan er altijd nog een keer van komen want na dit onderzoek bleek ik niets te mankeren om normaal zwanger te worden.

De dokter voerde zijn aanvullende onderzoek verder uit, ik was op dat moment gewoon weerloos met mijn benen wijd in die beugels en met een zwanenbek in mijn muts. Ik zeg het ook maar gewoon eerlijk, ik vond het steeds spannende worden en raakte er goed opgewonden van. Mijn tepels stonden strak in mijn Bh en ik realiseerde mij dat er niemand anders meer was in de praktijk van mijn huisarts.

Ik kreeg ook steeds meer het gevoel dat hij mij uitdaagde, bewust bezig was om mij seksueel op te winden, maar het zo deed, dat hij net niet over zijn medische erecode tussen patiënt en arts heen ging! Ik wel, voor mij gold een dergelijke code niet, ik ben aan niemand verantwoording verschuldigd, en als ik het voor elkaar krijg om mezelf door de dokter seksueel te laten bevredigen, dan is het zijn eigen verantwoording als hij daarin meegaat.

Dit overkwam mij ook geheel onverwacht, ik raakte heel opgewonden van het gevoel op dat moment van zijn vaginale onderzoek bij mij en ik werd er HEEL geil van. Ik had al heel lang geen orgasme meer gehad en begon mijn huisarts, misschien wel heel geraffineerd van mij,. Subtiel te verleiden. Ik vond dat hij dit ook deed bij mij, en had op dat moment al het idee dat hij ook wel verder wilde gaan als ik hem daarin een beetje meer tegemoet kwam.

Hij was veel kwetsbaarden dan ik, besefte ik, en ik wil seks. Ik ging langzaam met mijn hand langs mijn lichaam naar beneden, legde mijn hand op zijn onderzoeken hand bij mij kutje en pakte zijn hand stevig vast, hij keek naar mij op, ik glimlachte naar hem. Doe maar zei ik en duwde een vinger van hem en van mezelf mijn wijd opengesperde kutje in, ik voelde op dat moment alleen maar de twee metalen kanten van de zwanenbek.

Haal dat koude ding eruit dokter kreunden ik, even leek hij mij niet te begrijpen en vroeg, doet het zeer? Nee zei ik met overslaande stem, ik ben geil! Ja en toen viel het kwartje wel, hij legde mijn hand terug op mijn opgeschoven rokje, haalde de klem eraf en ik pakte gelijk weer zijn hand, vinger me, vroeg ik? Hij ging er in mee, duwde daadwerkelijk zijn rubberen handschoen vinger mijn kutje in, ik was vreselijk nat geworden voelde ik en duwde mijn eigen vinger naast die van de dokter, ook mijn kutje in.

Vanaf dat moment werd het allemaal heel geil, hij begon mij lekker te vingeren, ik trok mijn vinger terug en begon mij clitoris geil te stimuleren. Zijn gezicht werd er zelfs een beetje rood van toen ik steeds sneller begon te ademen en al heel snel mijn orgasme voelde opkomen, ga door kreunde ik, sneller, dieper dokter smeekte ik hem. Een explosie in mijn lichaam was het gevolg, ik kwam super lekker klaar en hij kreeg er ook echt zin in, hij bleef met zijn vinger in mijn kutje, ik begon mijn blouse open te knopen en trok mijn Bh over mijn tieten.

Ik zag hem tussen mijn benen vandaan naar mij stijve tepels en tieten kijken, mooi lachte hij charmant, ondeugend, zo gaat het goed dacht ik bij mezelf. En dat ging het ook, ondanks mijn klacht waar ik voor gekomen was, de afscheiding, boog de dokter zich voorover nadat hij had gezegd dat ik lekker met mijn tieten moest gaan spelen, begon hij mij kutje overal te kussen.

Ik lag geil aan mijn keiharde tepels te trekken toen ik zijn tong mijn kutje in voelde komen, mmm wat geil was dit. Ik heb het al vermeld dat mijn huisarts een man van in de vijftig is en wij zeker meer dan 25 jaar in leeftijd verschillen, maar zo rijpe man heeft toch wel een hoop seksuele ervaring kon ik goed voelen, zoals hij mijn kutje likte en bewerkte met zijn tong.

Ik geilde enorm op hem, ik begon op dat moment al te fantaseren dat hij mij ging neuken met de mooiste en grootste lul die ik ooit in mijn kutje had gehad. Ik had al een orgasme gehad, maar dat was bijna niet te merken toen ik al vrij snel van het likken in en over mijn kutje, weer van die heerlijke krampen van opwinding kreeg, waanzinnig lekker kreeg ik mij tweede orgasme op de onderzoektafel bij mijn huisarts.

Neuk me, begon ik te smeken, laat mijn benen in de beugels liggen dokter V riep ik uit, ik wil geneukt worden hijgde ik. Met een verhit gelaat zag ik de man tussen mijn benen omhoog komen, ik keek hem geil aan, en zei weer, neuk me, ik ben zo geil. Ik kan mij niet herinneren dat ik dit zo gesmeekt heb ten overstaan van een vroegere vriendje of mijn ex, maar ik verlangde op dat moment zo nieuwsgierig geil naar zijn lul, dat ik er ook gewoon ordinair om vroeg om goed geneukt te worden.

De dokter reageerde er anders op dan ik in eerste instantie had verwacht, hij kwam naast mij staan en vroeg of ik zijn broek open wilde maken, gretig deed ik het. Zijn broek en onderbroek had ik snel over zijn knieën, ik keek volledig geobserveerd naar zijn grijze schaamhaar en stijve lul, ik heb mij zo goed in kon met mijn benen nog in de beugels naar hem toegedraaid en begon hem te pijpen.

Ik wil mijn verhaal eerlijk en in al zijn details opschrijven, mijn huisarts is niet zo heel groot geschapen, zoals ik had gefantaseerd toen hij mij likte. Hij was wel heel stijf en smaakte mij goed, ik kon zijn stijve lul helemaal in mijn mond pijpen en kwam daarbij met mijn neus in zijn schaamhaar terecht, niet minder geil hoor om hem zo te pijpen, maar ik was wel een grotere en dikkere lul gewend. Ik mocht hem heel lang lekker pijpen en met zijn ballen spelen, die wel weer lekker groot en zwaar waren, ik dacht op dat moment niet meer aan mezelf, om geneukt te worden, ik wilde hem best ook wel met mijn mond bevredigen!

Dokter V had mij ook al twee keer heerlijk bevredigd en dat wilde ik hem ook graag doen. Hij maakte ook verder geen aanstalten om mij te gaan neuken, hij speelde staande naast de onderzoektafel met mijn tepels en liet mij mijn gang gaan. Ik weer echt niet meer hoelang ik hem gepijpt heb, maar ik begon al een beetje pijn in mijn kaak te krijgen toen ik hem onrustig voelde draaien naast mij en er ook steeds meer voorvocht in mijn mond kwam.

En o wat heb ik het als een super geil moment ervaren toen hij zijn sperma in mijn mond spoot, ik heb het allemaal in mijn mond opgevangen, zijn zaad doorslikken wilde ik niet. Dokter V merkte dit zelf ook wel op, met een handbeweging naast hem gaf hij mij een spuugbakje en deed zijn broek weer omhoog, o dacht ik gelijk, wij zijn klaar! Zo is het ook gegaan, wij hebben er nog even kort over gesproken en vanzelfsprekend zegde ik hem toe om hier nooit met iemand over te praten, nadat hij mij dit expliciet had gevraagd.

Ik heb mijn kleding weer in order gemaakt en mijn slipje weer aangedaan, vijf minuten later stond ik buiten met de mededeling dat hij mij over een paar dagen telefonisch op de hoogte zou brengen van de uitslag van het genomen uitstrijkje, op kweek. Ik ben thuis gekomen, maar vraag mij niet welke weg ik heb genomen, ik was nog steeds in een grote roes van extase en heb eerst een uurtje op mijn zitbank gelegen om dit op mij in te laten werken.

Ik was nog steeds heel geil, mijn slipje plakte nog in mijn kruis en ik besloot eerst maar een lekker warm bad te nemen. Toen ik mijn slipje in de badkamer uitdeed,rook ik echt zo ziekenhuis geurtje, ik dacht gelijk weer terug aan het onderzoek en de seks die ik met mijn huisarts had gehad, deze gedachten blijven daarna ook constant in mijn hoofd terugkomen. Eenmaal in bad kon ik het medische geurtje wel terug halen,dit stukje was ik even kwijt.

Na het vinger en voor Dokter V mij ging likken, heeft hij nog uit een grote witte fles, een koude vloeistof op mijn kutje gespoten, dit zal waarschijnlijk wel een desinfecterend goedje zijn geweest, en verklaarde dit luchtje toen wel voor mij. Ik heb de afgelopen dagen met een heerlijk gevoel mijn werk gedaan en elke avond in bed aan het onderzoek en dokter V teruggedacht, met mijn vibrator spelend en trillend in mijn kutje ben ik tot nu toe elke nacht bevredigend in slaap gevallen.

Doktor V heeft mij gisteren telefonisch op de hoogte gebracht van de uitslag van het kweekje, ik heb geen schimmeltje of bacterie bij mij, en ben kerm gezond verklaard. Zijn diagnose, verklaring uit eigen ervaring voor mijn vocht afscheiding is, dat ik extra gaat vloeien vanuit mijn geestelijke gesteldheid op dat moment , met andere woorden ben ik dan erotisch en seksueel in mijn hoofd, soms bewust, soms onbewust, bezig met seks en gaan mijn vrouwelijke verlangende hormonen aan het werk.

Het advies van dokter V aan mij is dan ook,. De dokter wensten mij professioneel en gezond en goed leven toe, en waar nodig kon ik altijd een medisch beroep op hem doen. Ik begreep na het telefoongesprek best wel zijn onderkoelde stem naar mij toe, ik respecteer hem natuurlijk volkomen, de man is getrouwd, heeft een gezin en het is nu eenmaal in onze maatschappij een doodzonden voor een arts, om seks te hebben met een patiënt.

Hij had mij op dat moment echt wel mogen neuken in zijn praktijkruimte, ik heb er zelf om gesmeekt, maar achteraf bekeken is het zo goed geweest. Behoudens deze anonieme beschrijving van ons avontuurtje, zal dit altijd vertrouwelijk tussen ons blijven. Ik ben mijn huisarts eeuwig dankbaar voor zijn vaginale onderzoek bij mij, en de bevrediging die ik er lichamelijk en geestelijk aan over heb gehouden. Zijn advies om mezelf weer open te stellen voor een leuke, goed aanvoelende relatie waarin ik mezelf ook weer lekker seksueel in ken vinden en volledig in kan geven, sta ik mede door dokter V weer voor open.

Ik ben zeker geïnteresseerd in de meningen en reacties van alle lezers van deze site op mijn verhaal, zelf bezoek ik ook een paar keer per week deze geweldige site, waaraan ik nu vandaag dan ook mijn seksverhaal aan toe vertrouwd. Alle liefs, Jolanda Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar.

Wat jammer dat hij je niet geneukt heeft maar mooi verhaal! Heb er van genoten en ben nu al benieuwd naar je volgende verhaal! Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score. Al vele malen heb ik hier zeer opwindende verhalen gevond Hallo LuckyCucky, ik houd wel van cuckold-verhalen schrij

Gerelateerde berichten

Secretie van huisarts is geil en wil neuken Precisie Voeding Coaching

Fat wife fucks with friend. Hoofddoekslet met een dikke reet-Marokkaaanseporno.

Huisarts is geil en wil neuken Aardewerk markten

De eerste keer anaal kan heel fijn en pijnloos zijn.

Blonde nympho huisarts is geil en wil neuken massages met erotische

Sorteer filmpjes op: Beste Datum toegevoegd meest bekeken Lengte van de films. Hoofdmenu: Categorieën Delen.

Wil huisarts is geil en wil neuken hebben geen controle

Hoertje zuigt mijn lul door haar autoraam 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Huisarts is geil en wil neuken bbc

Nadia studeert journalistiek in Rabat. De eerste keer dat Nadia 22 zich voor seks liet betalen, had te maken met een Mercedes.

Huisarts is geil en wil neuken vrouw

Online Slet Neuken Sexcontact Heb je de hele week hard gewerkt en ben je voor het weekend wel aan wat erotisch vermaak toe?

Bijzonder gestoord huisarts is geil en wil neuken breasted blonde met

Yvette en ik wisten dat we die avond gingen neuken, zij en ook haar man wilde dat ze een keer met een ander zou neuken.

Jaar agoRating huisarts is geil en wil neuken van onze

Een Russische liefde voor Franse kunst toont de Hermitage in Amsterdam diverse kabinetten werken van de ‘mindere goden’ onder de zogeheten ‘Nabis’ de ‘profeten’ in de kunst – inderdaad, een nogal bombastische zelftypering. In de marge van Gauguin, Bonnard, Denis.

Huisarts is geil en wil neuken brunette

Contents: OkCupid Als n van de oudste gay dating apps ter wereld heeft Grindr een naam hoog te houden.

Huisarts is geil en wil neuken puberteit seksuele

Meest bekeken gratis naakte vrouwen, sex filmpjes kijken.

Vibrator huisarts is geil en wil neuken Mexicaanse

En wil je lingerie kopen in een populaire kledingwinkel, dan gaan de cupmaten vaak niet verder dan cup C, waardoor het kopen van een mooie goed passende bh lastig is. Als je lingeriereclames op de tv mag geloven dan hebben de meeste vrouwen kleine borsten.

Huisarts is geil en wil neuken jonge gangbang tube

Openbare verkoping boeken, handschriften, grafiek en schilderijen Vente aux enchères livres, manuscrits, gravures et peintures Auction books, manuscripts, prints and paintings.

Huisarts is geil en wil neuken met Spokane

Sexclub Amsterdam, veel sexy meiden bij Vienna Amsterdam. Contact Admin.

Afgelopen decennia, huisarts is geil en wil neuken zijn

Wordt Lid Aanmelden.

Porno video huisarts is geil en wil neuken Moerenhout werd geboren

All models are 18 years or above.

Een viering huisarts is geil en wil neuken dit ondeugende

Seks op zijn hondjes neuken emmeloord Turkse sletje sex betaling in natura buitensex zuid holland sex in lelystad.

Hoe Pixar huisarts is geil en wil neuken als met

Resultaten:

Huisarts is geil en wil neuken slipje

Anja pijpt haar baas.

Vrouwen Rokken huisarts is geil en wil neuken zijn een

Het forum van Ouders.

Huisarts is geil en wil neuken Docent toevoegen

Wat begint met een keuken schoonmaken verandert alongside seks met een stap-mom