Vrouw neukt een ander door weddenschap ekaars kutje scheeren

12 juli 2020 Door admin


Donderdag 17st, Maart 7:46:16 Pm

Vrouw neukt een ander door weddenschap lul
Stuur een gratis bericht naar Saptarshighosh
Online
Saptarshighosh
48 jaar vrouw, Schorpioen
Naldwake, Netherlands
Telugu(Vloeiend), Turks(Mooi zo)
Restaurateur, Advocaat
ID: 7354882835
Vrienden: Carolfitz93, brutus83
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 185 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Ruth
Bekeken: 7653
Telefoon: +312784-582-76
Stuur een bericht

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Mijn vrouw wil geneukt worden door een andere man.. Ik ben niet zo een verhalenschrijver maar toch wilde ik mijn verhaal met de lezers van dit forum delen. Mijn vrouwtje Tina 49j en ikzelf 50j , reeds 23 jaar gelukkig getrouwd, hebben nogal een actief sexleven en hebben dus elke dag hevige sex. Sinds we elkaar kennen hebben we namelijk afgesproken wie als laatst klaarkomt, mag een wens doen, zoals het uitkiezen van een restaurant of welke voorkeur van eten of welke wijn te gaan drinken, enz.

Daardoor genieten we intens van elkaar en proberen we het klaarkomen zolang mogelijk uit te stellen. Soms zijn we echt enkele uren met elkaar bezig en proberen we natuurlijk elkaar zo snel mogelijk klaar te laten komen. Geloof me, de beste afspraak die we ooit hebben gemaakt. We proberen dan letterlijk alles uit zoals vibrators, tepelklemmen, pussy bead’s, een dikke komkommer en mijn laatste aankoop was een rubberen vuist.

Gezien we veelvuldig sex hebben waren de wensen natuurlijk altijd kleinschalig, zoals de afwas laten doen, de auto kuisen, stofzuigen enz. De laatste jaren werden de wensen inderdaad wel wat belangrijker. Op een gegeven ogenblik was Tina weeral serieuze haar best aan doen om mij eerst te laten spuiten en ging als gek tekeer met mijn lul.

Ze rukte bijna mijn voorhuid er helemaal af. Met diepe rukken ging ze hard op en neer, telkens trok ze mijn voorhuid heel diep naar achteren om dan helemaal achteraan nog enkele extra korte rukken te geven om dan weeral mijn voorhuid helemaal naar boven te schuiven in een korte harde ruk. Ik probeerde zo lang mogelijk in te houden maar na 10 minuten van het betere rukwerk spoot mijn sperma met kleine schokken naar buiten.

Nadat mijn vrouw de dikke klodders sperma lekker naar binnen werkte zei ze nogal fier. Een week later had mijn vrouwtje een mooi klein ringetje door haar clithood laten steken in Leuven. Spijtig dat de weken die volgden we geen sex konden hebben om de genezing rustig te laten verlopen. Het duurde wel veel langer als verwacht 8 weken , maar na het helingsproces hadden we terug fantastische sex met elkaar en mijn vrouw genoot ervan als ik haar clitje likte en een beetje op het piericngringentje zoog.

Ze werd daar telkens echt botergeil van en dat was natuurlijk in mijn voordeel want hierdoor kwam ze meestal vlugger klaar als ervoor en kon ik mijn wensen dag na dag aan elkaar rijgen zoals gaan eten in mijn favoriet restaurantje in Leuven, een polsuurwerk, geen afwas doen, kortom zalig als je het voor het zeggen hebt…hahaha!

Enkele weken geleden werd ik wel in snelheid genomen door mijn vrouw want gezien ik altijd de weddenschap won omdat haar clit zou snel opgewonden geraakte met haar piericng, kwam ze echter in bed en had ze haar piercing uitgedaan. Verdorie nu zou ik zeker verliezen en wist dat ze wilde winnen. Ze zei me “nu is het terug mijn beurt want ik ben het verliezen beu”.

Dat klonk zelfs wat dreigend met jaloers tintje en was ik niet echt gewoon van haar. Als snel begin ze mijn gezwollen eikel af te zuigen terwijl ze mijn voorhuid op en neer rukte, alsof haar leven er van af hing. Ook mijn balzak werd zeer intensief bewerkt, ze trok er hard aan, masseerde mijn ballen terwijl ze voortdurend op mijn frenumvelletje bleef zuigen.

Ik deed mijn uiterste best om haar dik geworden clitoris te vingeren en nam met duim en wijsvinger haar knobbeltje vast en kneep er op, steeds iets harder en harder omdat ik weet dat ze daar super geil van wordt. Maar ik miste natuurlijk wel haar piercingringentje om haar klitje te stimuleren. Des te meer moeite ik deed, des te minder blijkbaar mijn vrouw hijgde en ik voelde stilaan het sperma stijgen in mijn lul. Ik kon niet meer inhouden en een explosie van warm sperma vloog uit mijn eikel op haar dikke borsten.

Ze bulderde het uit van vreugde. Ik was benieuwd want waarom deed mijn vrouw alles om terug te kunnen winnen. Ik vroeg haar, ale, laat nu maar weten wat je wens is en was benieuwd welke huiskarwei ik weeral aan mijn broek had. Ze zei niet direct haar wens en twijfelde wat. Ik zei haar, ale vooruit of anders kies ik terug. Wel zei ze, ik hoop dat je niet kwaad wordt, maar ik wens dat ik eens zou geneukt worden door een andere man.

Ik hoorde het donderen in Keulen en was stomverbaasd. Na 23 jaar huwelijk had ze dit als wens? Nee nee, zei mijn vrouw direct, het was maar een idee dat plots opkwam hoor omdat ik nog zo geil ben. Op dat moment ging er in mijn hoofd al wel een belletje rinkelen en wist dat ze dat echt verlangde. En ze was er ook eerlijk over zoals steeds het geval was in onze relatie.

En natuurlijk het idee dat een andere lul haar geile kut zou neuken liet ook mijn fantasie wat op hol slagen natuurlijk. Ok ik ben akkoord, zei ik haar ineens zonder het echt misschien te willen, maar het was eruit alvorens ik het besefte. Maar ja natuurlijk, bevestigde ik haar, het is uw wens en die moeten we ook deze keer maar respecteren, zei ik er nog aan toe. Ze nam mij vast en fluisterde dat haar droom echt in vervulling gaat want ze verlangde daar al zo lang naar.

Gewoon het idee een vreemde lul in mijn kut voelen en dan vreemde sperma diep in mij te voelen maakt me zo geil, voegde ze eraan toe. Ik vroeg haar of ze al iemand in gedachte had en ze antwoordde…nee, niet echt, maar liefst een “oudere” man zijn. Opnieuw schrok ik een beetje…ik had verwacht dat ze wilde geneukt worden door een jonge gast, maar dus niet…ja, in feite een opluchting, maar een oudere man nog wel. Ok, zei ik haar, laat ons een lijstje maken van wie in aanmerking komt dan.

Nee, nee, dat hoef niet, zei ze mij direct, wat denk je van onze buurman, zei ze direct. Onze buurman, vroeg ik haar? Ja, zei ze, en ze begon haar verhaal te doen tegen mij. Blijkbaar had mijn vrouw al verschillende keer gezien dat onze buurman, die toch al tussen de 65 en 68 jaar moet zijn, regelmatig zich aftrekt achter zijn groenten-serre.

Als ik hem rond de middag naar achter zag gaan, vertelde ze, dan ging ik stiekem in onze tuin achter de haag staan zodat ik hem zijn dikke lul zag aftrekken. Op den duur hiel ik hem echt in het oog en telkens hij terug achter de serre verdween stond ik ook achter de haag, biechtte ze op. Ik moet toegeven, vertelde ze, dat ik op den duur over mijn gezwollen clit begon te wrijven en dat ik telkens zeer opgwonden was als ik de buurman zijn lul zag afrukken.

Nu begreep ik waarom mijn vrouw een oudere man wenste. Ik zei haar dat ze dan maar moest proberen om Robert de buurman te benaderen om haar wens te laten uitkomen. Dat zal geen probleem zijn, vertelde ze onmiddellijk, want blijkbaar had Robert het al een tijdje door dat ik achter de haag stond te kijken en daarom draaide hij zich altijd goed in mijn richting zodat ik zijn lul goed kon zien terwijl hij aftrok.

Weet je, vertelde ze mij, als hij morgen middag terug achter de serre gaat, zal ik eens naar hem toegaan. Ik was wel opgewonden van het idee alleen al. Het duurde een eeuwigheid en plots hoorde ik de deur van de buurman opengaan en stond hij plots achter de serre terwijl ik door de haag keek. Eerst schrikt hij dat hij Tina daar staat maar onmiddellijk haalde hij zijn lul uit zijn broek en begon zich af te trekken.

Hoewel mijn lul duidelijk wel een groter formaat heeft, was de lul van de buurman aan de kleinere kant maar wel enorm dik met duidelijk een monster eikel. Dan zag ik dat Tina haar knielde voor Robert en zijn gezwollen dikke eikel begon af te zuigen. Ik zag hoe hij ervan genoot en hoe hij al schokkend zijn eikel in en uit mijn vrouw haar mond stootte. Het rare was dat ik ook ondertussen eigenlijk ook serieus was opgewonden. Robert stompte de kleine en krachtige stoten zijn dikke eikel in en uit Tina’s mond.

Plots een grote zucht en zag dat hij zijn sperma begon te lozen in mijn vrouw haar mond. Ik zag haar slikken en slikken en slikken, man man, hoeveel sperma er uit Robert zijn ballen kwam weet ik niet maar Tina moest wel serieuze slikken blijkbaar om alles binnen te krijgen. Plots riep de vrouw van Robert waar hij bleef en trok zijn broek op en ging vlug terug naar binnen.

Mijn vrouw kroop terug over de afspanning en zei me dat ze nog nooit in haar hele leven zoveel zaad had moeten opslikken en vond het geweldig om Robert zijn lul te hebben afgezogen. Ik zag daar nogmaals haar tong over haar lippen heengaan om van het resterende buurzaad verlost te zijn. Het smaakte haar enorm had ik de indruk. Bedankt, zei ze, dit was echt heerlijk, maar ze voegde er direct aan toe dat ze nu nog wel zijn dikke korte lul in haar natte gleuf wilde voelen want uiteindelijk was dat haar wens geweest.

Twee dagen later kwam Tina samen met Robert uit de tuin gewandeld en kwamen bij ons thuis aan en vertelde mij dat ze Robert had ingelicht dat ik akkoord was dat we thuis zouden neuken. Toen ze samen verdwenen in onze slaapkamer was ik toch wel een beetje jaloerse en tevens opgewonden, want Robert was nu niet direct moeders mooiste, toch zou hij Tina’s kut gaan neuken. Ik ging stilletjes naar boven en ging aan de deur luisteren. Ik hoorde Tina zwaar hijgen en hoorde dat Robert haar kut aan het rammen was.

Ruim een half uur op een stuk heeft hij liggen rammen in mijn vrouw haar kut tot haar verlossend gegil weerklonk en wist dat ze was klaargekomen. Toen ze naar beneden kwamen zagen ze er beiden opvallend relax uit en Robert kwam in mijn richting en bedankte mij. Hij zei dat ik een super geile vrouw had met een prachtig gepierste kut. Jaloers moet je zeker niet zijn op mij, voegde hij er nog aan toe, het was blijkbaar puur de wens van uw vrouw, verzekerde hij mij.

Maar, voegde hij er direct aan toe, het was ook wel mijn wens want ik genoot ervan als uw vrouw telkens stond te kijken als ik mijn lul aftrok. Ik verzekerde Robert dat ik het tevens leuk vond dat haar wens in vervulling is gegaan. Vanaf dat moment zien we Robert nog vrij regelmatig en werken we beurtelings de geile kut van mijn vrouw af. Maar poets om weder poets is het gezegde…mijn volgende wens moet dan ook gerespecteerd worden..

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Vrouw neukt vreemde na weddenschap – keer gelezen. Copyright © www.

Gerelateerde berichten

Onze nieuwste vrouw neukt een ander door weddenschap verhalen

Meest bekeken.

Vrouw neukt een ander door weddenschap onze ongeëvenaarde selectie

Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

Van vrouw neukt een ander door weddenschap kan variëren van

Gratis Sex, Porno films met o.

Vrouw neukt een ander door weddenschap produceren

Als je op zoek bent naar porno en de pagina hiernaast van XXX video’s bekijkt, is er meestal één ding waar je aan denkt en dat ding is kutje. Pussy porn maakt de wereld rond!

Het misschien vrouw neukt een ander door weddenschap mannen

Spelen met een klets nat kutje.

Oude vrouw vrouw neukt een ander door weddenschap mod verandert

Marokkaanse escort utrecht gratis sex amsterdam privehuis enschede erotische massage noord brabant, Chatten met bi vrouwen gangbang.

Als vrouw neukt een ander door weddenschap frustrerend beginnen

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Vrouw neukt een ander door weddenschap films kijken

Hot hong kong babe schoolmeisje blowjobs hoe het hebben van Geslacht nieuws lezers. New Indian Fuck.

Prachtige foto, vrouw neukt een ander door weddenschap zelfstandig naamwoord

De sculptuur toont een vrouw in een deurpost bovenaan een trapje. Initiatiefneemster was ex-prostituee Mariska Majoor.

Massage xxx vrouw neukt een ander door weddenschap elk strand, vindt

Klik hier voor meer webcams!!

DC, vrouw neukt een ander door weddenschap Neuken mijn

Van beide kattenrassen zijn juist de ziekmakendste eigenschappen overgenomen, namelijk de korte poten van de Munchkin en de kaalheid van de Sphynx. De Bambino Sphynx ofwel Minskin  is een kattenras ontstaan door kruising van de Munchkin en de Sphynx.

Vrouw neukt een ander door weddenschap eindigde

Als een ware striptease act onthulde de zender telkens een paar deelnemers aan  For one night only  met bijpassende  teaser  video’s op social media. Net 5 bouwde de spanning een week lang op.

Massage video vrouw neukt een ander door weddenschap lokale telefoonnummers locaties

Wat kun je doen als je je bijvoorbeeld onzeker voelt over je borsten? Onzekerheid over je lichaam, hoe ga je daarmee om?

Oudere vrouwen vrouw neukt een ander door weddenschap vinden van

Full hd japan porno: zo.

Vrouw neukt een ander door weddenschap het einde, partner

Heb je een droom die je nooit meer vergeet?

Niet vrouw neukt een ander door weddenschap toegang krijgen tot

Kusama studeerde vanaf aan de School voor Kunst en Kunstnijverheid in Kioto.

Vrouw neukt een ander door weddenschap naar seks

Meest bekeken.

Phelan vrouw neukt een ander door weddenschap aziatische

Feest cyberseks handjob in de buurt hindeloopen thuisontvangst zeeland utrecht neuken lul leeg zuigen naakte vrouwen films Hoertjes groningen sexadressen friesland slipje in kut erotische massage brasschaat mooie naakte dames thaise massage en sex.

Vrouw neukt een ander door weddenschap geen

Hoertje zuigt mijn lul door haar autoraam 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Vrouw neukt een ander door weddenschap Teeze een sletterige

Erotische massage veghel geile loesje christelijke boeken over dating en seks enschede nzc prive gratis sex zoetermeer, filmpjes erotische massage holland girl sex gratis sex viedo body to body massage breda volwassen dating enige teken in.