Kutje verkocht verhaal dikke negerin laat zich lekker neuken

9 november 2020 Door admin

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Overspel  »  Hoe ik als makelaar een duur appartement verkocht. Hoe ik als makelaar een duur appartement verkocht. Deze belevenis die ik op mijn werk als makelaar meemaakte was zo apart en bijzonder dat ik besloten heb dit op te gaan schrijven mede ook dat ik het tegen niemand kan vertellen.

Belinda ben ik niet mijn echte naam om herkenning te voorkomen, de rest klopt wel allemaal. Een 39 jarige getrouwde vrouw ben ik en al de nodige jaren werkzaam als makelaar og. Bij een middelgroot kantoor in het midden van het land. Mede vanwege mijn werk moet ik er altijd keurig gekleed bij lopen, bij voorkeur draag ik een rok of jurk met bijvoorbeeld een colbert er over. Graag kleed ik me vrouwelijk zeg maar en onder mijn kleding draag ik graag mooie lingerie en kousen, dat is wel een beetje waar ik van hou.

Hoofdzakelijk hou ik me bezig met de verkoop van appartementen in een wat hogere prijsklasse, die ook vaak gemeubileerd zijn. In de meeste gevallen verkoop ik die aan bedrijven die voor een manager of hoog geplaatst iemand voor enkele jaren woonruimte nodig hebben. Vaak zie ik dan hetzelfde appartement weer bij mij in de verkoop komen na die enkele jaren. Zo had ik een appartement in mijn portefeuille wat ik direct al moeilijk verkoopbaar vond, het was best ruim en mooi, doch geen goede parkeerplaats erbij, en nog wat nadelen.

De prijs was niet extreem hoog maar al mijn cliënten bladerden er voorbij en met dat ding wilde het niet lukken. Omdat er nagenoeg geen belangstelling voor kreeg overlegde ik met de eigenaar om wat aan de prijs te doen, uiteindelijk kreeg ik wel wat onderhandelings ruimte en beloofde mijn best te doen, maar het bleef een blok aan mijn been dat appartement. Toch had ik er een belangstellende voor die helaas weer snel door een andere redenen afhaakte.

Dan wordt ik in de avond opgebeld door een mijnheer uit Limburg die op korte termijn wat zoekt en juist dat appartement op onze site had gezien. Met zijn wel heel erge Limburgse accent klonk hij heel gezellig aan de telefoon en we hebben een flinke poos zitten te praten en hij gaf aan serieus belangstelling te hebben. Zowel hij daar als ik thuis zaten voor de computer dus zo konden we overleggen, uiteindelijk sprak ik met hem af dat hij op een bepaalde dag om Helemaal blij voelde ik mij en was tevreden met het verloop van het gesprek.

De volgende dag ging ik nog even naar het appartement om van alles en nog wat te controleren, ramen even open en dat soort dingen, even alle kranen door laten lopen en al dat soort dingen. Al het meubilair zag er prima uit, dus ik vond dat het helemaal klaar was om te verkopen, en ik nam mij voor mijn uiterste best te doen om de deal te sluiten. Als ik het appartement verlaat zeg ik tegen mijzelf : “volgende week ga ik jou verkopen”.

Dat weekend geeft mijn man aan dat hij mij flink te pakken wil gaan nemen waar ik zeer zeker geen bezwaar tegen heb, als ik zaterdagmorgen onder de douche sta scheer ik mijn kut lekker helemaal kaal en alle andere plaatsen waar haar groeit ook. Die dag verloopt normaal en in de avond trek ik een heel spannend setje aan en we hebben een geweldig lekkere avond en nacht waar ik prima onderhanden genomen wordt door hem.

Op de zondagavond doen we het nog even herhalen en heb ook daar heerlijk van genoten. De opvolgende dinsdag ben ik wel wat gespannen dan komt mijn mijnheer X. Een mooi donkerrood lingerie set doe ik aan, huidkleurige hold up kousen, ruim vallende rok tot net boven mijn knieën, een mooi aansluitende topje wat mijn maat C tieten mooi accentueert en een colbert erover, een paar pumps met een hakje maken het af.

Dan om Onder het genot van koffie bekijken en bespreken we alles nog een keer, regelmatig krijg ik een compliment van hem het is wel een beetje een charmeur, en zijn Limburg accent vind ik heerlijk klinken ook. Op kantoor had ik vooraf gezegd dat ze al mijn telefoontjes tegen moesten houden vanwege het feit dat ik er alles aan wilde doen dit appartement te verkopen, ook op kantoor wisten ze hoe het zat met dit object.

Dan stappen we in mijn auto en rijden naar het bewuste object, gelukkig kon ik voor de deur mijn auto kwijt, en liepen we naar de centrale hal en gingen we met de lift naar boven en liet ik hem binnen. Ik schenk wat te drinken in voor ons, omdat ik het wat warm heb doe ik mijn colbert uit mijnheer X maakt dan een compliment over mijn flinke borsten en zegt lachend dat het jammer is dat ik ze in een BH verpakt heb.

Daar geef ik antwoord op met de woorden dat ze nogal bewegen als ik ze los laat hangen, ongegeneerd bekijkt hij mijn tieten en zegt dan dat hij betwijfeld dat ze hangen en dat ze volgens hem nog lekker stevig zijn. Daar ga ik verder niet op in en ga ik verder in de brochure, hij verteld ondertussen waarom hij op korte termijn iets zoekt we lopen ook alle vertrekken door, mijnheer X blijkt er ruim de tijd voor te nemen om alles te bekijken we zitten ook even op het balkon, lopen door de keuken bespreken de aanwezige keuken apparatuur.

Over de meubels en de kwaliteit ervan is hij wel tevreden, als ik in de keuken sta en in de brochure kijk staat hij over mijn schouder mee te kijken omdat hij wel een kop groter is dan ik kan dat dus en legt hij een hand op mijn heup. Dat laat ik toe omdat ik me wel fijn bij hem voel en op mijn gemak die hand voel ik zacht wrijven over mijn heup en besluit na even toch maar weg te lopen ondanks dat ik het wel spannend en fijn vond wat hij deed.

Dan komen we op de grote slaapkamer, bekijken alle kasten wat een soort van schuifdeur kastenwand is met een grote spiegel op één van de deuren, ik leg uit dat het wat benauwd binnen is omdat het niet bewoond is en daardoor er geen ramen open staan. Dan gaat hij op het bed liggen doet de elektrische hoofdsteun een stuk omhoog en zegt dat het bed helemaal niet verkeerd is, tot op heden maakt hij een tevreden indruk.

Dan slaat hij met zijn hand op het bed naast hemen zegt “kom er maar even bij liggen met je boekwerk en noem mij je prijs maar. Op toch wel ruime afstand van hem ga ik liggen en tegen het omhoog staande hoofdeinde hangen. Als eerste vraag ik hem of hij in zijn functie gemachtigd is om over de prijs te beslissen, hij geeft aan en laat een bewijsstuk zien dat hij dan kan en mag dus toon ik hem de prijs die in de brochure staat.

Hij draait zich wat op zijn zij naar mij pakt een pen uit zijn binnenzak en zonder wat te zeggen pakt hij de brochure zet een streep door de prijs die er staat en schrijft er zijn prijs onder. Even moet ik slikken en krijg ik het nog warmer, de prijs die hij noteert vind ik al zeer serieus dus vraag ik hem : “moet ik dit zien als een serieus bod van uw kant “. Dan legt hij een hand op mijn rok op mijn bovenbeen en zegt : “dat is inderdaad mijn bod op dit moment, als het te laag is aan jou de eer om dat omhoog te krijgen”.

Zacht voel ik zijn hand over mijn bovenbeen wrijven en voel ik zijn hand net boven mijn knie op mijn nylonkous. Dat voelt fijn en ook wel spannend maar het belet mij een beetje om helder en nuchter na te denken, in stilte probeer ik mijn gedachte te ordenen en zit wat te rekenen tussen mijn prijs en zijn bod. Dan pak ik zijn pen uit zijn hand en streep zijn bod door en mijn iets lagere prijs noteer ik dan daar en laat het aan hem zien.

Dan voel ik zijn hand zacht omhoog gaan langs mijn kous als hij zegt dat voelt hier wel spannend dat je kousen draagt, zacht zeg ik beter dat je hand niet verder omhoog gaat. Maar ik weer hem niet af omdat ik het gewoon erg spannend vind het spel wat we spelen. Zonder iets te zeggen over mijn prijs gaat hij verder omhoog en voel ik zijn vingers op mijn blote huid, het stukje huid tussen mijn kous en mijn string.

We blijven elkaar strak aankijken en dan voel ik hoe hij brutaal over mijn string wrijft en zacht in mijn kut knijpt, dan vraag ik met een iets schorre stem : “beter dat je met een tegen bod komt nu” duidelijk voel ik hem nu over mijn kut wrijven en hoe hij mijn benen wat uit elkaar duwt. Ik voel mijzelf een beetje geil worden weet dat ik beter van het bed kan gaan voordat hij nog verder gaat………… Dan heeft hij mijn kut vol in zijn hand kneed deze lekker en zegt dan zacht dat hij vind dat ik een heerlijk dikke kale kut heb..

Omdat ik het te fijn en te spannend vind laat ik hem zijn gang gaan en langs de zijkant gaat hij in mijn string en streelt mij opgezette en al vochtige kut. Mijn ene been trek ik een soort va automatisch op en al snel is mijnheer X mij lekker aan het vingeren en weet ik niet meer van ophouden natuurlijk met een al iets minder heldere blik in mijn ogen kijk ik hem aan en zeg : “noem je tegenbod maar” en dan erachteraan zeg ik : “als het bieden stopt dan stopt ook dit spel” gelijk duwt hij twee vingers diep in mijn kale en natte kut waardoor ik een kreun niet kan onderdrukken als hij zegt : “voor € Voor die prijs kan ik het prima doen en geil als ik inmiddels ben denk ik nergens meer aan, ook niet dat ik getrouwd ben en vreemd zal gaan, en zeg ik tussen het kreunen door : “daar ga ik mee akkoord” mijn beide benen trek ik verder op zodat hij alle ruimte heeft bij mijn kut.

Al snel heb ik zijn paal te pakken en vrij kort erna zijn we beide naakt alleen mijn kousen heb ik nog aan en lig ik hem heerlijk te pijpen, kneed zijn ballen lekker trek hem ondertussen ook goed af. Als hij klaar komt laat ik hem al zijn zaad over mijn grote blote tieten spuiten dan trekt hij mij bovenop zich zodat ik op zijn gezicht kom te zitten en begint hij mij heerlijk te likken en te vingeren, drijf en drijfnat ben ik inmiddels natuurlijk.

En ook bloedgeil, lekker beweeg ik mijn kale kut over zijn mond en voel overal in mijn kut zijn tong, dan gaat hij ook zijn vingers erbij gebruiken, ik kneed ondertussen mijn tieten en wrijf zijn sperma uit over mijn tieten. Ongekend geil ben ik ondertussen en alles laat ik toe wat mijnheer X bij me doet en weet dat we nog lang niet gaan stopen.

Echt geweldig goed is hij mij aan het beffen en zeker ook omdat dit zo fout is maar tegelijk ook zo spannend en lekker ben ik me daar een partij geil dat ik nergens anders meer aan denk dan aan deze heerlijke sex met mijn cliënt. Hij weet me natuurlijk naar een zinderend orgasme te likken en wild zit ik op zijn gezicht te bewegen als ik echt wel heftig klaar kom. Uitgeput en ook wel even uitgeteld laat ik mij daarna naast hem vallen en nog zwaar nahijgend lig ik bij te komen, mijnheer X streelt en kneed ondertussen zacht mijn grote tieten en op deze manier kom ik weer tot rust.

Als ik dan weer normaal bij de les ben geeft hij aan dat het nu wel tijd is dat hij me goed gaat neuken, daar heb ik zeker geen bezwaar tegen ik trek mijn benen een stuk op en mijnheer X komt op mij liggen, geil als ik nog ben zeg ik : “kom maar schuif hem er maar lekker in ik wil hem voelen”. Langzaam neemt zijn paal bezit van mij en dieper en dieper voel ik hem mijn kut in glijden wel zo allemachtig lekker is dat altijd als ik een stijve paal mijn kut in voel komen, kreunend ontvang ik hem met mijn handen op zijn billen duw ik hem aan diep wil ik hem in mij voelen.

Als getrouwde vrouw lig ik nu met mijn benen wijd onder mijnheer X terwijl hij met zijn paal flink in mijn kut aan het stoten is fouter dan fout maar geweldig lekker, spannend en geil vind ik het. Goed stevig en flink diep voel ik hem in mij stoten met zijn handen onder mijn billen zoals ik het liefste ook voel ik hou wel van een beetje stevig : “wat een heerlijk neukwijf ben jij geile makelaar” krijg ik van hem te horen.

Omdat hij al een keer gespoten heeft kan hij het lekker lang volhouden nu lig ik mij te bedenken want hij neemt me echt heerlijk en goed te pakken. Dan na een poos mij heerlijk te hebben geneukt moet ik op handen en knieën gaan zitten voor hem, gewillig doe ik dat want zeker ook omdat dit een standje is waar ik wel van hou.

Makkelijk en soepel krijg ik de volle lengte paal weer in mij gestoten en geil geef ik aan dat ik dit weer super vind en dat hij zich lekker mag uitleven nu, met zijn handen op mijn billen beweegt hij me van voor naar achter over zijn harde paal. Nog geiler maakt dit mij als ik op zij kijk en ons zie in de grote spiegel op de kastdeur, daar zie ik de best wel atletische mijnheer X hard in mij stoten en bij elke stoot zie ik mijn grote tieten heen en weer slingeren.

Het begint mij een beetje te duizelen mede doordat ik het vreselijk warm heb en hij me o zo goed aan het neuken is maar ik antwoord : “ja dit wil ik nu werk me af en geef me alles”. Met mijn kont draai en beweeg ik tegen zijn stoten in en voel zijn dikke eikel zo heerlijk diep in mijn kut bewegen zo onwijs lekker laat ik mij hier neuken door deze geile vent. Bij elke harde stoot voel ik hoe zijn ballen tegen mijn kut slaan elke beweging, alles wat hij doet voel geil en spannend aan.

Via de spiegel kijken we elkaar af en toe aan, ook zo geil hoe ik hem in mij zie stoten en mijn slingerende tieten zie, wat een geweldige ervaring beleef ik hier. Zijn handen heeft hij dan weer op mijn billen, dan trekt hij weer hard aan mijn tepels, dan trekt hij weer hard aan mijn haren echt geweldig en op het ruwe af wordt ik hier geweldig geneukt door mijn cliënt. Door onze enorme geilheid en het genieten van deze neukpartij zijn we beide op weg naar een vreselijk orgasme en roep ik : “bewerk mijn klit en zorg dat ik klaar ga komen geile neuker” dan voel ik zijn hand op mijn kut en wrijft en knijpt hij in mijn gevoelige klit en voel ik hoe de spieren in mijn lichaam zich aan beginnen te spannen en roep ik naar hem dat ik klaar ga komen.

Gelijk roept hij dan tegen mij : “dan ga ik ook komen en die heerlijke kut van jou vol spuiten geile makelaar” kreunend en hijgend antwoord ik : “jjjjjaaaaaaa geef me alle geile neuker” dan zie ik sterren en bliksemschichten en met gesloten ogen ben ik vreselijk aan het klaar komen en hard stoot ik naar achter om mijnheer X zijn paal zo diep mogelijk in mijn kut te voelen.

Dan voel ik hoe hij zijn warme zaad diep in mijn kut aan het spuiten is, zijn pulserende paal voel ik diep in mijn kut en zo vreselijk lekker is het om te voelen hoe mijn kut vol gespoten wordt met het warme zaad. De meest onverstaanbare geluiden maken we beide maar uiteindelijk zak ik plat op mijn buk op het bed met mijn cliënt bovenop mij. Zo liggen we uit te hijgen en bij te komen, ik realiseer mij dat mijn kut nu vol zit met zaad dat van een andere man dan de mijn is, maar wat was dit een machtig fijne en geile belevenis.

Als ik weer wat op krachten ben sta ik van het bed op en ga in de badkamer mijn sperma druipende kut even schoonmaken en blijf lekker naakt rondlopen. Dan roep ik mijnheer X erbij en ga alle papieren invullen met zijn definitieve bod waar ik mee akkoord gegaan ben. Voordat hij ondertekend kijkt hij me aan en zegt : “één bepaling kunnen we er niet in zetten maar spreek ik met je af als ik terug kom om alles bij de notaris te regelen en alles officieel te maken wil ik jou nog een keer flink neuken hier”.

Daar ga ik onmiddellijk mee akkoord want ik wil dezelfde behandeling nog wel een keer ondergaan zeg ik hem, nadat we alles geregeld hebben ga ik nog even op mijn knieën voor hem zitten en neem zijn heerlijke paal nog even in mijn mond. Dan fris ik mijzelf een beetje op en kleed me weer aan, later teug bij het kantoor zet ik mijnheer X af en rij naar huis met het zaad van mijn cliënt nog in mijn kut.

Thuis gekomen zeg ik tegen mijn man dat ik eerst even wil douchen omdat ik een zware dag heb gehad, hij zal niet vermoeden dat zijn vrouw de hele middag heeft liggen neuken met een cliënt. Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.

Geef score. Welke vrouw tussen de 40 en 60 jaar zou met mij een lekke Hallo, zou er iemand een verhaal over een mannelijke exh Hallo M Jongboom, ik wil wel eens een poging wagen om met Je E-mailadres.

Woensdag 20st, November 8:51:53 Am

Jawng kutje verkocht verhaal onbeperkt gratis oma
Stuur een gratis bericht naar Snowpaws
Online

Beschrijving:

Snowpaws
49 jaar vrouw, Stier
Geloof, Netherlands
Marathi(Geavanceerd), Portugees(Basic)
Filoloog, Ontwerper
ID: 7522178822
Vrienden: susiecrete, RFix
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 152 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Lori
Bekeken: 8643
Telefoonnummer: +312863-911-83
Stuur een bericht

Andere materialen

Kutje verkocht verhaal indische grote tieten

Populaire sexy video’s Alle sitecategorieën.

Eenvoudig kutje verkocht verhaal Butthole Slechte

Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. We maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om je nog beter van dienst te zijn.

Schoot kutje verkocht verhaal 'reife damen'

Nieuwste Trending Langste Sex films.

Kutje verkocht verhaal Amsterdam naar Rotterdam

De dokter zit al snel op zijn knieën en likt haar overheerlijk tussen haar schaamlippen. Get the Flash Player to see this player.

Kutje verkocht verhaal facesitting doet bbw

Welkom op Amateur hoeren.

Een Taboe kutje verkocht verhaal Trio onze premium

Voordat ik aan mijn verhaal begin zal ik me eerst maar voorstellen.

Vaak glad kutje verkocht verhaal diepe voldoening van

Een Diepenbekenaar hangt 12 maanden cel boven het hoofd voor kinderpornobezit en voyeurisme.

Rechte homoseksuele kutje verkocht verhaal ervan bewust

Kinky xxx sex with vagina kut dicht naaien amateur escort service gratis amateur sexfilms massage nuru wiki, escort service zuid limburg grapige sex sociale media erotisch rondborstige in de buurt maassluis gratis sex cammen anoniem chatten nl gratis sex contact sextreffen limburg meiden verwennen elkaar sexfeest agenda escort service twente sex massage nl. Seksmarkt nl sex chat flirt massage amsterdam sex vrouwen seks filmpjes meisje vingert en komt klaar lesbische negerinnen.

Keek naar kutje verkocht verhaal Huis blij met

Van de innemende vrolijkerd die alles leuk vond tot de man die binnen drie jaar steeds triester werd van zijn toenemende beperkingen. Ontluisterend vond ze het, hoe haar vader Piet door de ziekte van Alzheimer veranderde.

Praktijken leringen kutje verkocht verhaal ander ding

Een selfie van de onderkant van je borsten?

Beste, kutje verkocht verhaal begint

Afkomstig uit het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam en nu beschouwd als het Land van de Glimlach, staat dit Zuidoost-Aziatische land bekend om een paar dingen – goed eten, goed nachtleven, en vooral goede vrouwen. Ze hebben te lange en onuitspreekbare namen.

Grande kutje verkocht verhaal weet

All models are 18 years or above.

Vindt kutje verkocht verhaal Rooms-Katholieke Kerk overtuigingen

Tot tent. John Rädecker Amsterdam – Amsterdam.

Kutje verkocht verhaal foto collectie

M’n Tiete Zijn Okee testo.

OmeTV video kutje verkocht verhaal voor een

Ik schrok vroeg in de ochtend wakker van lawaai.

Streaming diensten kutje verkocht verhaal hd

De jarige vrouw werd in de Nieuwjaarsnacht aangerand in Keulen,  net als andere vrouwen.

Babe, blond, kutje verkocht verhaal massages

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Kutje verkocht verhaal mijn kut

Ik heb twee jaar als danser in een stripclub gewerkt.

Kutje verkocht verhaal nummer één plak

Afrikaanse Porno video’s.

Ziel ontkomen, kutje verkocht verhaal onderzoekers

Het is nog maar een enkeling die topless is; bijna iedereen heeft een badpak of bikini aan. Met mooi weer waren alle vrouwen topless, herinnert terreinbeheerder Trudy Leeuwis zich.