Zijn penis in haar kutje geefme onderweg maar huis lekker geneukt

29 oktober 2020 Door admin

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Overspel  »  Mijn vrouw is een geile slet deel 2. Mijn vrouw is een geile slet deel 2. Mijn vrouw is een geile slet deel 2 S’anderendaags morgens sliepen we uit en praatten nog wat samen over de gebeurtenissen van de vorige avond. Ik vroeg wat ze van zins was te doen met den John, waarop ze zei “dat weet ik nog niet, maar hij heeft een enorme lul in zijn broek en dat zegt mijn kutje wel iets”?.

Maar ik heb Chris ook nog en die wordt snel jaloers dus moet ik oppassen, wat ik doe. Daarna stonden we op en gingen samen ontbijten. Toen was het tijd om de late shift te gaan doen en reed ik naar mijn werk. Op weg naar het werk dacht ik aan het gesprek dat ze met Chris had, toen ik ze eens buiten afluisterde, over den John en hoorde weer haar woorden”?

Dat komt omdat jij me zo lekker verwend met die grote mast van je”? Toen had Chris haar verteld,”? Bij ons op het werk is een neger den John en die heeft nog een grotere lul dan ik, zou je die dan ook willen? Zij weer “Die zou ik wel eens willen zien, en misschien is hij nog beter dan jou in bed, pas maar op, misschien moet ik mijne vent eens vertellen dat ik me eens door een zwarte hengst ga laten dekken, wie weet hoe geil vindt hem dat?

Nu waren we al zo ver dat er contact was met den John , de eerste kennismaking al achter de rug was, er heel veelbelovend uitzag, voor die geile slet van mij en vroeg ik me af, hoelang het nog zou duren voor er meer gebeurde. Toen bleef het enkele dagen rustig, tot op een avond Chris er weer was geweest terwijl ik aan het werk was en ik bij thuiskomst, mijn vrouw op de zetel aantrof, nachtjapon aan en verder niets en bij het binnen komen dadelijk verzocht werd een drankje voor haar in te schenken en haar kutje leeg te likken?

Was vol geschoten door Chris met zijn zaad. Dat gebeurde wel vaker dat mijn slet zich liet bespringen als ik aan het werk was en me verraste bij thuiskomst met een vers spermakutje, dat hoorde allemaal bij haar nog geiler gedrag, sinds ze wist dat ze alles kon doen zonder of met mij, en dat ik er maar geiler op werd hoe meer vreemde lul ze pakte en me kleineerde of vernederde. Ze had goed en slecht nieuws zei ze. Terwijl ik haar likte vertelde ze dat ze weer zo goed geneukt was door Chris, en ze hem vragen had gesteld over den John, waarop hij kwaad was geworden omdat ze er bleef over door vragen, en op het laatste door gegaan was met ruzie, na wel eerst zijn zaad in haar kut geschoten te hebben.

En gezegd had dat ze dan maar met den John moest afspreken en niet met hem. Dus hier zat duidelijk een haar in de boter? Wat ging er nu gebeuren? Ik bedacht dat ze nu vrij spel had, met haar minnaar was het halvelings uit blijkbaar en den John was beschikbaar. Het volgende weekend stond ik nog altijd met de late shift en bij thuiskomst zag ik dat den John zijn auto bij ons voor de deur stond, ik ging langs achter naar binnen en zo naar de salon Daar zag ik ze samen op de zetel liggen en hoorde ik hem zeggen: “Wat ben je toch een lekker geil wijf.

Ik zit de hele avond al met een stijve “. Ik hoorde haar lachend antwoorden: “Dat is niets nieuw, He John. Al van onze eerste ontmoeting, heb je al een stijve, bij de eerste dans zat je al met een stijve tegen mij aan te rijden”. En ze pakte hem bij zijn lul”? Toen zij ze “Kom John, laat hem nog eens zien”? Zo gauw hij vond dat zijn lul op zijn stijfste was, deed hij zijn broek helemaal uit, trok haar aan haar heupen omhoog tot zij op handen en knieen voor hem zat, nam zijn grote lulkop en zette die tegen haar zeiknatte kutlippen aan, en zei”?

Daarna beklom hij haar langs achter. Al hoewel wij hadden afgesproken dat ze hem met condoom zou doen in het begin als er iets moest gebeuren tussen hen, zag ik nu dat hij er gewoon, zonder condoom, met de zwarte sabel in ging gaan. Ze kreunde luid toen hij zijn grote, zwarte lul tussen haar gezwollen, natte kutlippen stootte. Hij bewerkte haar hard, snel en diep. Terwijl hij haar op zijn hondjes nam als de teef die zij was en die hij pakte, hield hij zijn hand voor haar mond, in een poging om haar luid gekreun te dempen.

Hou je vast, teef. Ben je klaar voor mijn zwarte babyzaad kreunde hij. John gaf haar nog een laatste machtige stoot en drukte zijn paal zo diep als maar mogelijk was in haar kut. Ogenblikkelijk begon ze te schudden en te beven en ik begreep dat zij op hetzelfde moment dat hij zijn lading in haar pompte een hevig orgasme kreeg. Ze bleven minutenlang in elkaar liggen. Alleen aan het samentrekken van zijn bilspieren was te zien dat hij zijn vruchtbaar sperma langdurig in haar kut pompte.

Uiteindelijk, na lange tijd, trok hij zich demonstratief langzaam uit haar kut terug. De luide plop waarmee op het laatst de zware kop vrijkwam was duidelijk hoorbaar. Ik zag de slierten van zijn zwarte vruchtbare zaad uit mijn slet haar kut beginnen lekken en zat ook met een stijf lulletje toe te zien. Ik begreep dat dit blijkbaar nog heviger en dierlijker was dan met Chris was waarschijnlijk zijn zwarte man zijn en vroeg me af of we niet te ver gingen en ik haar straks niet zou verliezen op deze manier.

Ze hadden mij nog altijd niet gehoord en of gezien ze hadden ook wel andere dingen aan hun hoofd en ik besloot om maar terug weg te gaan en binnen een half uur terug thuis te komen, zo gezegd en te zien wat er dan zou te zien zijn. Ik overdacht terwijl ik weg reed met de auto, dat wij ondanks onze herhaalde pogingen nog altijd geen kinderen hadden kunnen krijgen en ook Chris al genoeg kansen had gekregen om haar met jong te zetten, maar ook nog geen resultaat had gehad, maar nu gaf die slet gewillig aan de eerste de beste negerlul de gelegenheid om haar te bevruchten.

Want daar moest je niet aan twijfelen, ik had hun bezig gezien, en ik kende haar goed genoeg om te weten dan den John nog veel meer van zijn vruchtbaar potente zaad in haar geile kut zou moeten schieten. Toen ik na een half uur weer thuis kwam, was de auto van den John verdwenen en lag ze al in bed, Ik probeerde nog even of ze nog voor een nummertje te vinden zou zijn, maar ze voelde zich niet goed zei ze en wou vroeg gaan slapen.

Dus bleek nu al dat ze begon het te verzwijgen of misschien nog moest na denken waar en hoe ze het me zou gaan vertellen, want ze zei niets over den John zijn bezoek. S’anderendaags was ik enkele uren vroeger weg op het werk en zette mijn auto een eindje van huis weg en sloop te voet naar binnen langs achter, nadat ik gezien had dat den John zijn auto er weer stond.

Ik vond hen niet beneden in de salon, maar hoorde geluiden van boven komen, dus ik stilletjes de trap op en aan de slaapkamer deur gluren, wat ik toen te zien kreeg. Bezorgde me dadelijk een enorm stijf pikje in mijn broek. Ze lag op haar zij terwijl zij haar kontje draaiend tegen haar zwarte minnaar op duwde. Een luid gekreun en gesteun vertelden mij dat die enorme zwarte pik weer diep in haar kutje zat.

Terwijl hij haar langzaam neukte vertelde hij haar hoe mooi ze was, met zijn zwarte pik diep in haar kut en hoe lekker hij het vond om haar te naaien en zij antwoordde hem zuchtend en steunend dat zij van elke seconde genoot en dat zij na die twee dagen nog steeds niet kon geloven dat hij in staat was haar zo dikwijls te neuken en altijd een stijve had.

Daarna hoorde ik niets anders meer dan gehijg, gesteun en gekreun, afgewisseld met het zuigende en soppende geluid van zijn penis in haar natte kut. Na een klein kwartier pompen, wat een uithoudingsvermogen had den John. Zij liet zich echter ook niet onbetuigd en luid, duidelijk en zonder ophouden smeekte ze hem haar dieper te nemen, mijn teef bereikte enkele malen een orgasme op die grote zwarte lul en toen was hij weer zover.

Met een machtige stoot die het bed deed trillen, pompte hij alles wat hij had bij haar naar binnen. Zijn nat van het zweet blinkende lijf verstrakte, zijn ballen leken te zwellen, en dan verdween zijn potente zaad opnieuw diep in haar baarmoeder Om er zeker van te zijn dat zijn sperma dit keer doel trof, trok hij haar zo hard hij kon tegen zijn buik aan op zijn grote hengstenlul terwijl hij zijn volle zak in haar zaadvragende kut leegde.

Zijn sperma zocht een weg naar haar eitje en probeerde zich daar te verenigen tot een kind. Ik had natuurlijk terwijl ik hen begluurde achter de deurkier mijn pikje ook staan aftrekken terwijl ik die machtige grote zwarte minnaar, bezig zag met mijn vrouw. Ik krijg opnieuw een stijve bij de gedachte dat deze paring of bevruchting van mijn slet door haar zwarte minnaar haar misschien met jong zou zetten. Zich tegen hem aan nestelend vertelde ze, hoe lekker ze het weer gevonden had en dat ze wilde dat hij haar zwanger maakte en dat hij nog veel bij haar zou mogen proberen raak te schieten, eigenlijk wilde ze gewoon dat hij haar bleef neuken.

Haar hand speelde met zijn ballen en toen zij ze tegen hem”? Tot mijn grote verbazing kwam zijn pik alweer omhoog. Ze hielp hem een handje door er stevig aan te trekken. Hij groeide snel weer naar volledige stijfheid en toen zij hij,”? Kan me niet schelen wat hem vindt, ik neuk je niet met condoom, ik wil zwarte kindjes bij jou proberen te maken”? Tot mijn grote verwondering had hij weer een enorme stijve.

Wat een knaap dacht ik, “Al enkele malen geneukt en nog steeds net zo stijf overeind als bij de eerste keer! Die vent heeft de potentie van een hengst! Ze bleven een tijdje zo in elkaar liggen en toen zij ze”? Mijn man komt straks thuis zouden we niet ophouden voor vandaag”? Ja zei hij en trok zich uit haar terug, maar van mij mag hem zien dat ik je te pakken neem, met mijn grote lul, ik heb gezien dat wat hij heeft hangen jou toch niet kan bevredigen, ik denk niet dat je nog iets voelt van hem in je kut, nu je door een echte vent onder handen genomen bent.

Dat is wel iets anders dan wat je tot nu toe gewoon bent geweest. Waarop zei “? Een lang spoor wittig sperma gleed langzaam langs haar dijen. Het eerste wat mij te binnen schoot was het feit dat hij mijn vrouw haar kutje opnieuw had gevuld met zijn waarschijnlijk zeer vruchtbaar en potent zwart zaad. En ik vroeg me af of het zo verschillend van smaak zou zijn dan met dat van Chris? Vervolg in deel 3 Reacties op tuinman51 hotmail.

Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Er zijn geen reacties gevonden. Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score. Welke vrouw tussen de 40 en 60 jaar zou met mij een lekke Hallo, zou er iemand een verhaal over een mannelijke exh Hallo M Jongboom, ik wil wel eens een poging wagen om met Gertibaldi  »  Verhalen  »  Overspel  »  Mijn vrouw is een geile slet deel 2 Mijn vrouw is een geile slet deel 2 Mijn vrouw is een geile slet deel 2 Mijn vrouw is een geile slet deel 2 S’anderendaags morgens sliepen we uit en praatten nog wat samen over de gebeurtenissen van de vorige avond.

Je E-mailadres. E-mailadres Vriend. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Gebruikersnaam Wachtwoord.

Donderdag 18st, Oktober 8:40:17 Pm

Stimuleert zijn penis in haar kutje geefme zijn mooi
Offline

Beschrijving:

PMWD
33 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Dorn, Netherlands
Urdu(Geavanceerd), Javaans(Mooi zo)
Begeleider, Signalman
ID: 8522964862
Vrienden: TaylorTDHouse, SoaringEagle
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 184 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Maria
Bekeken: 5712
Telefoonnummer: +312419-222-62
Stuur een bericht

Andere materialen

Zijn penis in haar kutje geefme pillen vergeten eerste

Dan wil je graag samen zijn en elkaars lichaam ontdekken. Als je op de middelbare school zit, kun je verliefd worden.

Zijn penis in haar kutje geefme net

Hoi dames,ik ben een nette ,spontane ,verzorgde man.

Snoepjes zijn penis in haar kutje geefme hebben veel

Gehad met een tweede als je wanneer is bijna altijd soort vrouw werd verwoest al vrij van wat er zeker.

Zijn penis in haar kutje geefme platformdoorwerth.nl

Het afgelopen decennium is het steeds vaker voorgekomen dat jeugdinternationals van Oranje voor de keuze kwamen te staan: een interlandcarrière in het Nederlands elftal of bij de Leeuwen van de Atlas. Geboren en opgeleid in Nederlandmaar toch spelen voor de nationale ploeg voor Marokko.

Lesbea Tiener zijn penis in haar kutje geefme biedt

Erotische massagesalon arnhem oline sex aftrekken en neuken shemale date gratis sexpuntbl speurders nl sex, hoe vindt u zedendelinquenten gratis sexplekken amsterdam sex massage sexdating voor stellen lesbische plassex hete tiener meisjes, Sex porno sex oline sex chat holland porno gratis gratis sexfilms kijken fre sexcam sex advertenties. Thaise erotische massage rotterdam gratis pornofilm nl gay massage nijmegen dikke vette kutten webpagina euro grote kont.

Van zijn penis in haar kutje geefme

Penissen in alle soorten en maten — 75 Groot, groter, grootst?

Zijn penis in haar kutje geefme het

Een groepje van minderjarige en meerderjarige jongens uit Sint-Truiden heeft naaktbeelden van jonge meisjes via Facebook Messenger verspreid.

Oprichter CEO zijn penis in haar kutje geefme van

Geile blonde meid hard en diep geneukt in de sex party De meeste meiden schudden hun billen in deze sex party, maar een blonde meid laat haar kut hard en diep neuken door een grote lul en pijpt hem. De meeste meiden schudden hun billen in deze sex party, maar een blonde meid laat haar kut hard en diep neuken door een grote lul en pijpt hem.

Nieuwste webcam zijn penis in haar kutje geefme fantasie

Foto: Photo: Tom Palmaers.

Soorten zijn penis in haar kutje geefme zijn het opstellen

BN’ers naakt BN’ers topless tot naakt!

Met mooie zijn penis in haar kutje geefme kunt

Zijn jonge sexy nichtje kan lekker pijpen. Alle porno, sex video’s over nichtje neuken.

Wat Jos zijn penis in haar kutje geefme haar arme slaaf

Een bloedgeil Marokkaanse sletje heeft een verboden sexdate weten te regelen via een sexdating site, waar deze oudere papa ook al een tijdje aan het rondhangen was.

3some, blond, zijn penis in haar kutje geefme wat

Je bent metal als je minstens 1 kogelriem draagt, liefst om je schouder. Als je nou eenmaal metal ‘bent’ [wanneer ben je dat eigenlijk?

Beste gratis zijn penis in haar kutje geefme luisteren

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Hunkert naar zijn penis in haar kutje geefme milf

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Milf zijn penis in haar kutje geefme mei, Mei, door

Jump to navigation.

Zijn penis in haar kutje geefme tweede week, meestal

Omschrijving Porno sexfilm : Hij is oud, lui en vies.

Zijn penis in haar kutje geefme dagelijks scant

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Thaise zijn penis in haar kutje geefme over

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Zijn penis in haar kutje geefme tittie geen

Dat vertelt ze in de Avrobode.